Sallad!

Sitter och kollar tv hos Mickis, köpte hem mat från pizzerianm och kände att jag var nyttig och tog en sallad :D Så sjukt gott fasktiskt. Imorgon ska jag åka och bada tror jag med Mickis och Ofelia och även träffa mina syskon så de ska bli mysigt. Sen ska jag möta Anna för att sova över med henne och hitta på något roligt! Inte så roligt inläggt men ja ni får bättre senare, juste bara så alla vet så var det Micke som köpte min Sallad, han ville att alla skulle veta det hahaha  Men vi hörs senare puss!

Outfit

Spetslinne- Gina Tricot
Vita Jeans - Hollister
Jacka - Vet inte riktigt faktiskt, salt tror jag.
Halsduk- Burberry
Skor - Hunter
 
 
 

Hos Mickis

Äntligen lov! fyfan vad skööönt! Ingen aning vad jag ska göra men ska iallfall bli så sjukt skönt. Idag hade jag skola, prov och redovisning, gick rätt bra faktiskt även om jag fuska på¨spanskan men ändå haha! Fick betyg i Svenska också där jag fick två C och två B om boken vi läst! tyckte det var bra iallafall :D Fick även D och E på spanskan vilket också är bra eftersom jag princip suger på spanska. Så är nöjd! Efter skolan åkte jag med hem till Tuva och sedan fick jag sjus till Mickis där jag är nu, vi ska kolla tv mysa och så. Alltså åååh dem har köpt en katt, jordens sötaste, måste ha en katt nu, den är så liten och söt, ska försöka övertala pappa. Är ju dock alergisk men det funkar nog ändå för känner ingenting nu! :D Men puss puss!
 

Saknar sommaren saknar allt

Har precis dushat klart, pluggade en massa Spanska och tränade bara benen och rumpan i en timme. Kunde seriöst inte gå sen, trodde mina ben skulle döö. Haha det roliga är att när jag tränar så kollar jag kläder samtidigt och det blir tillslut att jag kollar vad jag ska ha imorgon istället. Ja det kanske är lite mer min grej men men.. gillar faktiskt att träna med. Sån skön efterkänsla och älskar träningsvärk och kommer verkligen få det imorgon! :o Men det är bra! Imorgon ska jag möta Hannah, prata lite om allt, fixa saker och såå och sen ska jag åka till Mickis och slinga hennes hår och vara där :D Men nu ska jag kolla gossip girl för att sedan kunna somna. Får se om det blir något mer inlägg ikväll annars hörs vi imorgon puss ♥

Träning nu!

Nu ska jag träna! Har kommit på nytt hur jag tränar så idag kör jag bara på ben så jag har hur mycket träningsvärk som helst i dem imorgon! Egentligen ska jag hinna med Yoga och pilates också haha men de hinner jag nog inte med vi kan alltid försöka men nu hörs vi lite senare puss puss!

Hahaha

Herregud hur falsk får man, så patetisk. 

I belong with you, you belong with me. You are my sweetheart!

Asså det är sjukt hur grym den här låten är. Jag tyckte den var jätte dålig i början men nu dör jag typ för den, så lyssna på den några gånger själva. Och texten är ju så bra och sann!
 

Outfits

Gårdagens outfit tog jag tyvärr ingen bild på men den var iallafall såhära. 
 
Svart stickad tröja - Frååån? ingen aning faktiskt!
Shorts - London Paris tror jag det heter!
Svarta typ nylon strumbyxor - Hm 
 
Dagens outfit
 
Tröja - Bik bok, lång i ryggen också!
Jeans - Crocker
Jacka - Vero Moda
 

Weey

Ingen bloggning igår jag vet och det var ju inge bra..Men först fikade jag Sofia Tuva och Anna och pluggade och planerade massa till sommaren, fyfan vad roligt allt kommer att bli!! Men iallafall sen fixa vi lite grejer och sedan blev hämtade av Tuvas pappa och åkte till Farsta, kolla lite i roliga speglar och sånt :D hehe och sedan åkte vi hem åt och pratade en massa! Super mysigt så hann inte blogga någonting tyvärr. Men idag har jag inte gjort någonting typ eller var i skolan och med Tuva och Anna en stund efter så jaa sen åkte jag hem och nu tog jag nyss lite outfit bilder, har dock inge smink så blir super fula men jaja ni får nöja er med de ;) Men idag blir det nog rätt bra uppdateringen men måste plugga rätt mycket, hade ett Spanska prov igår i läs och hörförståelse och gramamtik, det gick rätt bra faktiskt utom hörförstålsen men men det funkar väl. Imorgon har vi ett till en uppsats och sedan inlämning av Novell på Svenskan och redovisning om Livets ord på So. Så det är mycket nu men tror jag ska hinna blogga åt er lite iaf! :D Men vi hörs senare puss! 

Q/A

Q - Nej va gör du dääääär? Va har hänt? Äre allvarligt? Om det är e hoppas de blir bra!
A - Haha nej absoult inte, jag fick en boll på fingret på idrotten och kunde inte böja det och det blev helt blått man inte något farligt så gör bara lite ont nu och jobbigt att det inte går att böja..

 
Q - Johanna du har redan så sjukt perfekt kropp många som vill se ut som dig! :D
A - Åh du har det!  det gjorde min dag tack så jätte mycket min fina  ♥ 

 
Q - HAHAHAAHHAHAHAHAHA sööt du är😘
A - Visst är jag ;) Nej men de var faktiskt akut :D 
 
 

Dagens outfit

Körde på min älskade Juciy idag, åh vad den är skön och det var skönt att ha den idag, skulle vilja ha den varje dag men så funkar de ju inte riktigt haha! Men puss på er!
 
Mjukisdress - Juciy Couture 
 

Tisdag puss och heej

Ligger i sängen nu, har inte haft någon tid alls att blogga idag. Har varit i skolan och i slutet drog jag och Anna till akuten ;) haha och sen åt vi lite mat i centrum och sen drog jag hem åt igen sen plugga tränade litegran och sen dusha och nu ligger jag här! Har märkt att jag alltid skriver sådär men jaja det får väl bli bra. Vi har två spanska prov den här veckan och inlämning på både so och svenska så det är super skönt jo men visst! Men får nog godkänt på allt iallafall :D men ni ska jag blogga lite åt er och sedan kolla min älskade gossip girl! Puss 

Akuten...


Holaaaaaa

Tjo mina fina, åh vad jag älskar min statistik! Men men kollade på top model Sverige vid 9 - 10 sedan tränade jag i 30 min och dushade efter det och nu ligger jag i min säng och läser om Miranda Kerr hennes diet, träning osv.. Har jätte mycket ider hur jag ska träna osv, super taggad :D Kanske lägger upp för er senare i veckan hur jag tänkt mig det skulle gå till! Men det är så svårt att få in allt nu bara när jag har så mycket i skolan och så men det blir säkert bra! ♥ Puss!
 
Kan någon ge mig sån hära perfekt kropp? :'(

I try to not miss you, but in the end, I still do ♥


Dagens outfit

Ljusa jeans - Crocker 
Tröja - Guess 
Skinnjacka - Vero moda
Halsduk - Burberry
Skor - Hunters

Q/A

Q - Gud vad lik danneel ackles hon var :)
A - Ja kanske litegrann på bild :D 


Q - Jag tycker du borde köpa VS eftersom du redan har en Juciy! Kram, älskar din blogg <3
A - Ja kanske är det bästa men vi får se vad som finns där och så! Åh tack, puss! ♥

 
Q - Så fucking snygg!
A - Åh tack har inge smink eller något där men tack ändå! :D 
 
 
 
 

Måndag

Kom precis hem typ, efter skolan följde jag och Tuva med Johan när han skulle träna och det var självklart inte öppet men vi pratade en massa och sådär så det var roligt iallafall :D Men sen åkte jag hem och åt och nu är jag hääääär, ska träna ikväll och plugga och blogga, kolla lite tv-serier osv så det blir mysigt! Idag har varit rätt skön dag i skolan om någon undrar lallalal :D Okej ska sluta nu men vi hörs sen puss puss :*
 
Min outfitt men ni ska få bättre bilder sedan!

Avokado och melon smoothie!

Det här är faktiskt ett stort tips från mig. För det första är den riktigt god och för det andra är den otroligt nyttig och du får i dig mycket av det som är super bra för kroppen. Den är även väldigt enkel att göra, lägg i ett par isbitar också så den blir kall så blir den jätte god, hoppas ni gillar den! 
 
   Receptet
• 1/2 avokado
• 1 tsk pressad lime
• 1 klyfta honungsmelon i bitar
• 1 1/2 citron yoghurt funkar även med vanlig
 
Sen mixar du bara ihop allt i en mixer och sedan häller över till ett glas! :D 
 

Ansiktsmask

Jag har bestämt nu att mina läsare ska höjas med 10 unika besökare varje dag, så ska faktiskt börja med att tänka på bloggen men har även mycket plugg i veckan 3 prov och sen hinna träna varje dag men jag ska ge er inlägg på kvällarna osv..Men iallafall efter vi ätit kolla jag lite Vampire Daires och sedan tränade jag lite hemma eller i 30 min kanske sen var det 20 min till vivo stängde så sprang lite omvägar dit och kom dit precis när de stängde och sedan sprang jag hem igen. Skönt att komma ut!! Köpte med mig en avokado eftersom jag ville ha de i min smoothie och hade inga hemma. Så när jag kom hem så fixade pappa en smoothie till mig efter receptet jag sa till honom hihi och sedan gjorde en hemmagjord anisktsmask som jag sett på Juliahofswedens blogg, tänkte prova den. Tyckte inte den var speciellt bra om jag ska vara ärlig men ändå känns det faktiskt fräsht efteråt! :) Sen tog jag en dush och nu ligger jag här, tänkte göra en fläta på mig själv snart för att ha lite lockigt imorgon. Men vi hörs puss! Det här e från förra gången jag hade ansiktsmask eftersom den jag hade nu såg inte så fin ut så ville inte ta bild hehe :D 

Victoria Secret/Juciy Couture mjukisdress?

Försöker att kolla på olika hemsidor vad jag skulle vilja köpa för kläder i London bland annat armani, gap, guess victoria secret osv..Så svårt bara eftersom det finns så sjukt mycket olika och sen kanske det inte ens finns i affären där. Men ja iallafall så hade jag tänk köpa två mjukisdresser i London en som inte är något speciellt märke bara fin och skön som man kan slita på och en från antingen Victoria Secret eller Juciy Couture. Har verkligen jätte svårt att bestämma mig, men det är de att jag tror inte att det kommer finnas någon mjukisdress på Victoria Sercret där i Velour och det vill jag ha så isånnafall så blir valet lätt men annars blir det svårt! Vad tycker ni? Dock har jag redan en från Juciy Couture men den har märke på ryggen och lite på byxan och vill ha en helt stilren för det är så mycket finare. Så ja..kommer bli svårt men vi får se men som sagt vad tycker ni? :)

I don't care, but at the same time i really do..


Hey!

Kom precis hem för gick med pappa och handlade tacos till helgen, kände att jag behövde komma ut lite och klä på mig kläder och så så följde med och skönt att komma ut faktiskt. Idag har jag absoult inte gjort någonting men vi ska äta tacos och sen ska jag träna och dusha sen göra en egen anisktsmask och smootie som jag ska lägga upp recept på och bara ta det lungt kolla serier osv..så det blir mysigt som en vanlig söndag! Mycket bloggning mot kvällen tror jag! Men vi hörs puss! Lite bildbrist så får bli på fina Blair som hon heter i gossip girl.

Godmorgon

Har precis ätit frukost pappa fixade två toast med jucie till mig så det var gott. Igårkväll la jag mig och kollade på Dear John, så sjukt bra! och åt avokado,vindruvor hihi. Hann faktiskt inte kolla klart för blev så trött så jag somnade så ska kolla fortsättningen nu. Idag blir det en vanlig söndag att bara ligga kolla tv- serier hela dagen eller så träffar jag någon kompis men vi får se, pappa och dem ska iväg på museum typ iallafall haha! Men kommer nog uppdatera rätt bra idag men vi hörs puss :)
 

Fredags outfit

Tog ingen bild på min outfit då bara den här med mina två fina vänner Tuva och Anna! Men jag hade en vit shjorta på mig och en grå halsduk och svarta jeans och hunters med lockigt hår! :) Så japp! 

Gårdagen!!

Igår åkte jag och Tuva hem till henne efter skolan fixade lite saker sisådär och sedan kom Sofia och Anna. Hennes föreldrar skulle komma hem lite senare så vi hade mysdresser och fixade mat och åt och prata och tog massa bilder osv och sedan fixade vi i ordning oss och drog och träffa lite folk med Tuvas låssas syrra och hennes kusin! Senare kom vi till Tuva för att sova där så det var mysigt! Bilder från igår!

Sushi

Sitter och kollar på Melodifestivalen med Pappa, Jennie, Alex och Tuva för Wilma och Isak är hos en kompis men iallafall så idag har jag och Tuva absoult inte gjort någonting, vi har kollat film bara typ och sedan åkte vi till mig och då hade pappa och dem varit och ätit på greken så pappa köpte sushi till oss, så gott, var verkligen så sjukt sugen! Så vi satt och åt och snackade lite så det var mysigt! Liten bild haha men vi hörs puss!
 

Alla hjärtans dag outfit!


Q/A

Q - What the fuck? an ser ju inte ens deras ögon för i h-vete FY VAD TRÅKIGT
A - Vet inte riktigt vart du ville komma med kommentaren men dem som har en hjärna förstår att deras ögon är blå och jag valde att ta en bild som man ser lite mer på en bara ansiktet för jag tyckte det var roligare och jag bryr mig faktiskt inte vad du tycker om det! Puss :)
 
 
Q - Min syster gick på cheer-föreningen Dynamites och det är en förening jag kan tipsa om! :)
A - Jaha var roligt! Jo jag kan kolla upp det! Tack för tipset! :D 
 

Alla hjärtans dag

Har inte haft tid att blogga tyvärr har så mycket för mig just nu, men ska berätta vad som hänt fram till Fredagen för den ska jag lägga upp bilder från i nästa inlägg! 
 
Onsdag: Hade skola fram till 3 kanske och sen drog jag och Tuva hem till hennes pappa och åt lite och sedan kolla lite tv serier och hon spela piano och jag sjöng hahaha nä men vi skulle försöka göra något eget men gick inte så bra. Men iallafall sen drog vi till trångsund i One Pices för att köpa godis vid halv 10 kanske och köpte kesella och frukt, super gott och sen kolla vi Lol och åt det haha :) Gick dit och tillbaka så fick ju massa träning så det är ju bra iallafall. 
 
Torsdag: Då hade vi skola och sen i slutet vid 1 så var det hockey för 98orna och 97orna så hela skolan skulle kolla, det var faktiskt rätt roligt! Sen drog jag Sofia, Tuva och Anna hem till mig för att fixa oss till kvällen så satte på musik och lockade varandras hår och lånade massa kläder utav varandra för att senare åka in till Stureplan mot 6tiden för att äta på Fridays. Vi hade bokat bord där, så vi satt kvar där till kanske halv nio eller då drog Tuva och Sofia och jag och Anna satt kvar och prata massa sen åkte vi hem till mig vid tio för att sova där! :)


Hos tuvaaaa

Jag ska sova hos tuva inatt så kanske inte blir bästa bloggningen men jag ska blogga från hennes dator ikväll men nu ska vi sjunga och spela lite hahaha och sen gå ut lite! Men vi hörs senare puss! :)


Killar med blåa ögon

Tror dem flesta vet att jag är helt ställd på killar med blå ögon och blont hår. Jag tycker verkligen att det är så sjukt fint! När ögonen lyser när solen ligger på dem. Men jag har faktiskt inset en sak att jag börjat tycka att killar med brunt hår och blå ögon också är otroligt fint. Eftersom då håret är mörkt så framhöver det ögonen mycket mer! Om jag ska vara helt ärlig så tror jag verkligen att jag kommer gifta mig med en kille med blåa ögon haha, faller verkligen för dem. Det är sjukt! Ja nu fick ni höra lite om min åsikt! Kolla bara på dem här tre ursnygga killarna med blå ögon :o Puss!

Heloooo

Hey!! Gjorde precis klart Svenska läxan, sjukt skönt faktiskt att inte behöva tänka på det sista dagen sedan. Men iallafall efter video inlägget så kollade jag ett till avsnitt av Gossip girl och sen satte jag på musik och tränade styrketräning i en timme. Sköönt, älskar känslan efter och min mage blir verkligen annorlunda precis efter men sen efter några timmar blir den ful igen...men men. Sen kollade jag ett avsnitt till och sedan åt och nu tänkte jag blogga lite och sedan träna lite mer på en träningsgrej för magen vi har hemma som tydligen är jätte bra enligt pappa så ska väl prova den och sedan hoppa in i dushen och sedan lägga mig och kolla Gossip girl haha :D Nej men ska försöka somna tidigt så måste kolla tidigt för blir trött utav det! Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, antingen åker jag bara hem eller så är jag väl med någon eller nåt får se lite :) På torsdag är det alla hjärtans dag och är ju rätt forever alone just nu så ska käka middag med Hannah ute i stan så det blir mysigt iallafall! 

Haha omg


Q/A

Kommentar: Vilken cheer-förening?
 
Svar: Vi vet faktiskt inte riktigt en för vet inte vart det finns så vi ska kolla upp det! Vet du någon bra eller någon annan? :)
 

Tips om träning

Ett stort träningstips är faktiskt att äta hälsosam mat. Ni vet att när ni ex tar mycket socker på gröten eller i teat osv så hade du inte behövt springa dem dära 20 minuterna du sprang för dem försvinner när du äter sånt. Så du kan aldrig äta chips och sånt hela tiden och sedan träna för tro mig det är då det inte blir skillnad. Men om ni äter hälsosamt och inge godis, chips och skit och sen tränar en gång om dagen så kommer ni garanterat se skillnad. Om ni blir sugen på godis kan du likabra ta några grönsaker eller frukter! Som för några dagar sen så gjorde pappa en healthy tallrik till mig. Så gott!
 

Gårdagens outfit

Vet inte om det ens var nödväningt att lägga upp det för tråkig var den. Men hade en vit vringad tröja från hm och ett par svart jeans. Man ser bara tröjan och en riktigt ful bild så ja haha!Puss

Tjo bloggggggggen

Hejsan! hinner knappt blogga just nu för ska åka till Mickis där Madde också är. Men men idag slutade jag typ 12 för hade håltimme dem andra lektionerna så jag åkte hem och gjorde pannkakor till mig själv med glass och citron och kollade på Miley Cyrus nya film "so undercover" kan väl inte säga att det är den bästa film jag sett men den var underhållande. Men nu ska jag iallafall åka till Mickis, ska sova där inatt eftersom jag är ledig imorgon för vi ska ha friluftsdag men jag kommer aldrig vara med på det, stå ute och göra någon jävla tipspromenad. Men blir uppdatering ikväll, tror inte det blir så mycket på dagen men kommer på kvällen som vanligt. Men imorgon ska jag nog träffa Fabian efter han slutat och hjälpa han med hans läxa ;) haha och på dagen åker jag nog hem och tränar, det behövs! Det är fyra månader kvar till sommarlovet om två dagar så måste göra det bästa utav det. Ska även börja på Cheerledning med Tuva tror jag :) men mer om de senare och ja vi hörs senare! Kanske blir något inlägg på tåget! puss
 
 

Mysig kväll

Igår kväll hade jag en riktigt mysig kväll, sa godnatt till alla som jag smsa med och tog bort datorn och bara tog en dush och sedan la jag mig med morgonrock och tofflor och vindruvor i sängen med tända ljus och kollade på Gossip girl med ipaden. Orkade bara kolla ett avsnitt innan jag somnade så somnade vid halv 11 och det är riktigt bra för mig tycker jag och skönt var det. Jag som alltid brukar somna vid 1-2 så jag tycker jag var riktigt duktig och sov hela 9 timmar :D haha! 

VAMOS A LA PLAYA

 


Calvin Harris "18 months"

Vet inte om ni hört Calvin Harris senaste album, själv älskar jag det! HELA. Sjukt bra, texten, remixerna och att man blir så glad. Han har ju inte varit alls lika stor innan som nu men vet ni? När jag var på Rihannas konsert för ett och ett halvår sen så var han faksikt förband men hade ingen aning vem det var då och sen någon månad senare såg jag att han var med i låten "we found love" Sen efter det har han bara blivit större och större. Men tycker ni borde kolla in hans album på spotify " 18 months" Men det här är några av mina favoriter men alla är grymma.

Q/A


 Kommentar: Johanna, du och jag har nyss börjat snacka mer än vi har brukat och jag måste säga, du är inte alls som jag trodde du skulle va. Du är skit snäll, inte rädd för något och bjuder gärna på det. Även om vi inte är dom närmaste kompisarna står du gärna upp för mig och finns om det behövs. Du är inte precis blyg, men på ett bra sätt. Fortsätt vara härligt Johanna, du kommer gå långt.
 
Svar: Åh det där gjorde min dag. Tack så himla mycket Emma. Riktigt roligt att vi kommit närmare varandra faktiskt och du är inte heller som jag trodde! Ja dem flesta tar ju mig som värsta bitchen när dem inte känner mig! ;) Haha kan väl inte heller påstå att jag är blyg och inte du heller. Såklart jag bjuder på det haha! Men såkklart jag finns där för dig vad det en är, hatar att se folk ledsna Blir så glad, du kommer också gå sjukt långt speciellt beronde på hur snygg du är ;) Men desamma på allt verkligen! :D 
 Kommentar: Går du i samma klass som Felicia Palfi? :)
 
Svar: Yes det gör jag, jätte härlig tjej! :)
Kommentar: bor du bara hos din pappa?
 
Svar: Japp det gör jag!


 
 
 

Justin Bebier

Jag tror jag princip dör, tänk att vara den dära dokan. Han är så otroligt sexig orkar verkligen inte. Tror dem flesta sett den hära videon men ändå var tvungen att lägga upp den!
 

Saker jag ser fram imot

London 16/3 - 2013

Om 34 dagar åker jag till London i några dagar med min kompis Tuva och min pappa och hans tjej Jennie. Vi ska åka dit och shoppa hur mycket som helst och dricka sturbuks och äta gott! Har samlat kring 10 000 nu och ska försöka jobba mer så jag tjänar mera. Vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen när jag är borta men ska försöka blogga när jag har wifi och sen när jag kommer hem kommer det komma upp jätte mycket bilder som är tagna med min kamera och på alla kläder, väskor skor osv som jag köpt :D Längtar så sjukt mycket! 
 
 
 
Justin Bebier konstert 25/4 - 2013
 

Japp ska gå på Jusins konsert med min kompis Molly. Vi fixade först sittplatser men sedan kom det ju ut flera biljetter och då ville vi försöka få ståplaser och det fick vi så vi ska sälja våra sittplaster! Kommer bli så sjukt roligt att se honom och höra hans musik live. Han har ju jordens finaste röst och man kan ju inte klaga på utseendet ;)
 
 
 
 
Min födelsedag 25/5 - 2013
 

Japp 25 maj fyller jag 15 år och är byxmyndig och får åka cyckel utan hjälm och köra moppe, haha cooling va? ;) Men det är på en Lördag och min pappa och Jennie ska på bröllop då, snällt... Haha nej men det är ingen hemma då så får se vad jag hittar på för skojigt. Älskar att fylla år och få presenter :D 
 
 
 
Sommarlov 13/6 -2013
 

Omg vad jag längtar till sommaren. Min förra sommar var ju hur perfekt som helst iallafall sista två månaderna och iår ska det bli så mycket bättre. Varmt, snygga kläder, bada, sena kvällar. Åh vad jag längtar! Ska bli så otroligt skönt att få bara vara med personer man tycker om och slippa se dem andra ;) och slippa skolan ett tag och bli brun. Allt är bara så perfekt på sommaren!
 
 
 
 
Utomlandsresa till Mallorca 6/8 - 2013
 

Yes, jag avslutar sommaren med att åka till Mallorca i Spanien i två veckor med min familj och nära släktingar. Kommer bli jätte skönt och så är man brun när man börjar i skolan. Bara vara där bada, sola, äta god mat och ta massor av bilder! Känner mig princip hemma här, skulle lätt ha landställe här när jag blir äldre. Har ju varit där 8 gånger innan ungefär och älskar det, man vet var det är gott och det är mycket svenskar och allt!  Åh längtar! 
 
 
 
 

Ny vecka, bätte uppdatering :D

Yes min uppdatering suger. Men jag har knappt tid på helgerna att blogga och i veckan har jag haft prov och läxor och har varit tvungen att plugga till det. Men i veckan har jag inget prov så nu ska jag blogga bra. Jag lovar vilket jag gör hela tiden men jaa... I veckan har det inte hänt så mycket tror jag, provet gick ju åt helvete iallafall så japp. Måste verkligen satsa på skolan nu och plugga minst en timme om dagen. Men i fredags åkte jag och Tuva hem till henne efter skolan kolla igenom vad hon skulle säöja, gjorde pannkakor, köpte grönsaker och dipp och pratade jätte mycket och så, super mysigt. På lördagen åkte jag hem till mamma, kollade igenom vinden om jag hittade några saker jag kunde sälja, hittade mycket sen jag var liten, bilder osv...lite små kul! Sen blev jag hämtad av Tuva och hennes mamma körde oss hem till pappa och vi kollade melodifestivalen osv! Idag åkte vi kring tio i åtta för att sälja massa saker på loppis. Skit bra sätt att tjäna pengar, var i komethallen och fick ihop 2000 kr, så vi ska göra det igen om några veckor och då ska även Sofia vara med för hon blev sjuk den hära gånger, jätte tråkigt. Nu ska jag inte göra speciellt mycket mer, ha bara en chillsöndag! 

Omg bjuder stort


Skolaaaa


Tips på träning!

Igår kom pappa hem med ett nytt Wii "spel" Skit nice. Det är liksom träning i spelet så har dem som ett eget program beronde på vad man vill göra osv.. Så har man allt hemma för ett pass hemma och behöver inte ens tänka vad man ska träna osv..Så får ni som inte går på någon sport eller tränar något och inte vet hur ni ska träna hemma så köp hem det kan tänka mig att det kommer vara super bra. Har tyvärr inte provat det en, får bli imorgon om jag hinner! 

Komentar'

Haha va söt komententarer! Men oj haha men tack så jätte mycket iallafall! ;*


Take my lips very close to yours.

Duktiga jag pluggade i en och en halv timme med pappa tills top model Sverige började, asså kunde inte äckel Malin åka ut, så ful verkligen sorry men tycker verkligen det. Kolla bara hennes ögonbryn, och ja jag säger de efter varje top model haha. Men iallafall efter det så tränade jag till 11 kanske och sedan hoppa jag in i dushen och nu är jag häääär hihi. Imorgon ska jag plugga med Fabian och Sebbe tror jag och sen ska jag hem och plugga själv och sen träna! Men ska sätta på gossip girl snart och ligga och smsa lite sisådär! så godnatt! men blir nog något inlägg till :D 

Cause nothing can ever, Ever replace you. Nothing can make me feel like you do, yeah.


Middag från lördags!


Outfit

Skjorta- Hm 
Jeans- Gstar
 
Jacka -Vero moda
Skor- Hunters

Tips!

Ni måste ju ha hört Justin Beiber nya album med hans acustisca låtar. Sååå grym speciellt låtarna Nothing like us och I Would. Han har gjort dem flesta låtarna av albumet Belive till acustisca, så dem är lugna och han har även gjort om den lite. Sjukt bra verkligen ni måste verkligen lyssna, dem flesta låtarna är så sanna också och älskar när en låt beskriver precis hur det är med ens liv. Ja ni förstår! Puss!


Söt som jag är hahah

Kom precis hem, eller ett tag hem bestämde mig för att träna efter jag pluggat senare. Men ska snart äta och sedan åker jag till stan och hämtar kameran och sedan hem och plugga.
Åh när jag kommer hem och försöker hitta datorn så är de självklart att Jennie har med den till Danmark för hon åkte dit imorse men hon kommer ändå hem senare ikväll så de blir ändå bra uppdatering ikväll! Men iallafall skön dag i skolan faktiskt, drog hem på håltimmen till Sofia och gjorde pannkakor och köpte glass till det. Glass pannkakor och citron är de bästa som finns :D men iallafall satt kvar lite efter skolan men drog senare. Men vi hörs senare puss pusss <3


Bra blogging ikväll!

Mycket planer om blogginlägg för ikväll! Men blir senare för ska träna, plugga och hämta kameran i stan så ni får bra bilder! Men de blir iallafall bra inlägg ikväll och kommer fortsätta blogga som vanligt så tro inget annat! Puss


Förlååååt

Inge mer bloggning idag pg att jag glömde kameran hos Madde och internet är cp på datan och orkar inte använda ipaden för inläggen suger puss riktigt bloggning imorgon och sen blir de som vanligt! :D men jag ska bada och kolla serier sen sova om jag lyckas! Puss hej


Dålig uppdatering!

Ligger i soffan och kollar tv me Madde! Åt nyss kesellan som var kvar och degistiv från igår. Åh så gott! Men lägger upp bilder från igår när jag kommer hem eller på maten och så för dem hade tydligen ingen dator för den var sönder och använder ipaden istället! Jobbigt, därför har de inte varit alls bra uppdatering för hatar att mobilblogga! Men idag ska vi väl bara vara här sen åker jag och träffar en tror jag haha! Sen åker jag hem bloggar och grejer! Så vi hörs senare puss puss!


Taxiiii

Sitter i en taxi nu eftersom tågen inte går kul -.- så skulle behöva vänta i 2 timmar! Så vi tog taxi! När vi kommer fram ska vi handla sen fixa mat och kolla serier samtidigt och sedan kommer typ två kompisar till Madde dit och äter med oss! Men ni får uppdatering från datan sen, hatar att mibilblogga! Blir skit dåliga inlägg! :/ men vi hörs puss!


Godmorgon!

Hola! Vaknade precis och åt lunch, nån tonfisk med pasta! Rätt gott faktiskt och nyttigt så vi kör 😄 men ska snart hoppa in i dushen och åka mot stan och möta Madde och sen hem till henne. Mitt internet på datorn funkar typ inte så får bli mobilbloggning. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men kan blogga när jag sitter på tåget osv..
Igår var vi med några sen åkte hem till mig sen var de bara jag och Hannah. Vi fixa i ordning en nyttig tallrik med massa frukter och grönsaker och kollade skräckfilm. Super gott iallafall! Men jag ska försöka blogga bra idag puss hej!


Nuuuu

Dålig bloggning idag faktiskt och märker bara på det att mina läsare går neråt. Men det kan ju vara för det är fredag också och ingen har tid att sitta hemma och läsa bloggar :D Men iallafall nu kom vi precis hem till mig med några och ska kolla skräckfilm snart. Får se vad det blir för film. Men kolla mina videobloggar för att se vad som hänt idag :D Äh vad ska jag säga, kan försöka blogga bättre imorgon en idag mer intressanta inlägg osv..Men nu ska vi sätta på en film puss puss ;) 
Nyttig ikväll :D 
 

Orkar inte göra vanligt inlägg så jaa


Haha nolifer


Just nu

Ligger i badet nu med musik i öronen, när jag kom hem satte jag på hög musik och satt på mig träningskläder. Drog ut och sprang i 40 min kanske, stanna inte en ända gång! Duktig tjej tycker jag! Men iallafall när jag kom hem hade pappa fixat en smoothie till mig som jag drack och sedan la mig här. Ska duscha en snabbis snart och sen gå upp eftersom Hannah är påväg till mig. När hon kommer ska vi fixa oss lite och sen dra ut, får se vad vi hittar på! Men puss puss vi hörs senare!


Tips

Lika dålig som mig att ta bort sminket på kvällen? Jag tycker det är otroligt viktigt att ta av sminket ordentligt innan man sover så huden hinner vila. Men jag är så sjukt dålig på att ta bort det, är alltid helt svart under ögonen osv..Och darför tänkte jag tipsa om värdens bästa sminkbortagning, Mary Kays. Åh älskar deras produkter! Men sminket går av direkt och problemen e lösta :D haha!

Outfit

Ni får outfiten nu istället!
Tröja-hm
Jeans- crocker
Skor-hunter


Tåget!

Sitter på tåget och lyssnar på musik, äntligen har jag fått tillbaka mitt interner! Så skööööönt. Vi börjar om 10 min och jag e på centralen, inte så bra! Men fint folk kommer alltid lite sent ;) idag kommer det nog var rätt skön dag o skolan men efter drar jag hem direkt efter skolan och tränar med Hannah fikar 😄 men iallafall sen kommer hon till mig och vi fixar oss lite och sen drar ut! Men jag hör av mig i skolan eller när jag kommer hem! Puss :*


Tack för allt du gör för mig!


Kommer aldrig kunna sluta sakna dig...


I met a girl craxy for me, I met a boy cute as can be. Summer days driftin away..weey

Meningen var väl att jag skulle ha på mig det hära men blev inte som tänkt. Jag är ju som jag är, provar tusen kläder tusen gånger innan jag väljer något! Och vet ni haha om jag lägger fram kläder till nästa dag på kvällen så lägger jag fram två olika uppsättningar, som nu har jag tre tröjor och två par jeans så kan jag bestämma imorgon vad som känns bäst :D Samma när jag åker utomlands, tar med hela gardeoben typ haha för tänk om jag skulle sakna en tröja liksom? och måste ju ha kläder att välja imellan!! Får panik annars :D Men iallafall det blev inte det jag har på bilden men ni får det ändå :D Men jag ligger och lyssnar gamla låtar, så finaaaaa och smsar lite ;) Ska upp om 4 timmar :o kommer dö imorgon, ska dusha på morgonen också, aja det blir säkert bra puss godnatt sötisar!

Hejhej bomba gammal musik med massa minnen:D


Bio :D

Hejsan mina fina, kom hem för en halvtimme sen kanske och kan bara säga att filmen var verkligen grym, så värt att se, man blir super glad utav det och hur bra musik i den som helst, rolig och kärlek, typisk tjejfilm :) Men vi kollade iallafall precis brevid Vapiano på Stureplan på park, vi tog en fel tunnelbana först för vi inte kolla och så haha så ja men vi hann ändå och fick stå i en kö ute pg att det var förhandsvisning.Men rekomenderar den verkligen att alla borde se den! Men nu ska jag snart kolla lite gossip girl, ska bara lyssna lite musik och fortsätta smsa. Älskar och ligga i sängen lyssna på musik och smsa med folk som får en att må bra och leta citat ♥ Bästa haha eller kolla serier. Men iallafall imorgon ska jag möta upp Hannah efter skolan eller hon ska vara med en kompis först en stund för hon fyller år sen ska hon träffa mig sen ska en söt kille bjuda oss på middag tydligen haha, hur gullig? Sen hittar vi väl på något fun och sedan drar hem till mig och slaggar där :D 
Madde ringde även innan jag drog på bio och frågade om jag ville komma till henne på lördag och att några av hennes tjejkompisar ska dit och äta middag så ska jag vara med, jätte mysigt! Hon gjorde mig iallafall på bättre humör en vad jag var då! Men blir nog nått inlägg till ikväll men vi hörs puss!

RSS 2.0