Hej............................

Ligger och fixar lite med min läxa och sen smsar jag med lite underbara personer, finns dom som verkligen kan få mig på bättre humör och nu är det bara trycka bort allting och bli av med det i bitar. Jag får liksom inte känna för det är då jag slutar vara stark och det var första gången idag på riktigt länge... Bättre att bara lägga undan allt..
Men måste göra klart läxan nu och sen ska jag på bio! vi hörs sen puss! :) 

Ja två bilder från idag :D

 

Tog första videon jag gjorde så dööö vad ful


Dagens

Tröja- Gina tricot
Jeans- Hollister
Jack tröja - Vet faktiskt inte riktigt hehe
Halsband- Glitter/ur och pen? vet inte riktigt
Armband - Ingen aning :D

Hejhej bloooggeeeen

Sista inlägget från datorn tror jag, det är för den laddar ut skit snabbt och ligger inte nära något elutag så kan inte ladda skiten -.- Men ja ska snart försöka att sova så jag får min skönhetssömn som jag aldrig får och kolla någon film eller något. Imorgon ska jag träffa Hannah och fixa lite saker i hennes skola ;) sen åker jag hem för ska till stan med pappa och kolla träningskläder eftersom jag behöver hehe! Senare runt 9 ska jag och Jennie på bio på förhandsvisning av pitch perfect den verkar faktiskt grym så det ska bli roligt!  Men nu stängs datorn av så måste skynda, och där stängdes den av. Haha tur att inlägget sparades. Hitta utag nära nu så nu funkar det super! :D Men puss puss!
 

Finfin bild

Köpte en tröja från gina tricot idag, fick ett presentkort av farmor där eftersom hon fått det av någon och hon ändå aldrig skulle använda det så hon gav det till mig. Köpte en enkel tröja som jag skrev förut.
Här är en drivbild, har min andra tröja på mig under plus att jag har halsbandet osv hahaha denna skulle igentligen inte ut på bloggen.
 

Explotion i skolan

 
Antar att de flesta har hört att det varit en explosion i Kvarnbergsskolan. Det är ju med på Aftonbladet, Expressen, Nyheterna på tv och svt tv4 ja överallt typ. Jag tycker att dom förstorar saken så otroligt mycket en var det egentligen var. Jag går ju i den skolan som dem flesta vet och jag satt bara inne på lektion så hör man något högt och sen ett skrik så vi fråga våran lärare om vi fick gå ut och det fick vi självklart inte så vi satt väl där i 20 min till sen när vi kom ut såg det ut som vatten som låg i en pöl och en petflaska på. Så vi gick ut dit och då sa typ folk att det bara var något i som inte var så farligt och så, så vi gick ner till matsalen för att äta och när vi sitter och äter går brandalarmet igång så alla springer ut och då står det typ hur många poliser, brandkår och ambulanser som helst.  Poliserna säger att vi ska gå ner till Huddinge hallen och där är det massa poliser som delade upp oss klassvis osv..Men efteråt visar det sig att det var en kille från en annan skola som kastade in en petflaska in i våran ljushall och alla trodde att det var vatten så ingen tänkte någonting och då går en lärare förbi för att se vad det var och sen när hon tar upp det så exploderar det och hon får i anisktet och om hon inte hade haft glasögon hade hon blivit blind. Det var även dem som satt vid borden som fick på sig och blev lite skadade. Men brandalarmet gick igång för att det var kemikaler i petflaskan som gjorde att det blev någon giftig rök som sved i halsen och var farlig. Visste ju redan vem killen var innan polisen osv men ja..Men tycker alla har förstorat grejen otroligt mycket och överdrivit, visst var det farligt men det kanske var att ta i!
Polisen roppar upp alla i skolan och ser ni alla poliser osv nere där och det var inte ens vid våran skola utan typ 2 min bort! sjukt mycket! sen vid våran skola!
 
 
 
 
 

Idaaaaaaaag

 
Hejsaaaaan, är hos mickis nu. Ska sova här i natt super mysigt, mormor är också här så vi ska kolla på tv och lite så. Idag i skolan fick vi sluta tidigare pg ja lite saker förklarar senare, men sen iallafall så mötte jag upp Hannah i hennes skola och fick sitta helt ensam och vänta på henne. Men sen försökte jag fixa lite saker där borta med henne och så..;) Och det hon skrev förut är inte sant, jag drev bara hahaha så tro inte att det är sant :p Men iallafall sen drog vi in till stan för att äta på jeansen så satt där i två timmar kanske och åt och prata och så, super mysigt. Sen kolla vi lite på kläder, fick med mig en enkel tröja som liksom är lite sportigt och tycker det är hur snyggt som helst att matcha det med stil om ni förstår. Lite som Kenza gör! Men sen åkte vi hem till mig och senare tog vi samma tåg och jag till Mickis och hon hem. :) Puss!

5 saker som har hänt idag

 
- Johanna tycker att hon är skit snygg, hon har alltså sagt det...
- Johanna tycker att hon är bäst och grym på mycket, t.ex para ihop folk..
- Det kom en bomb i skolan
- Hon har spillt ner tröjan och jackan när vi åt.
- Hon har smuts på hela hennes byxor efter att hon sprang.
 
Johanna byter om just nu men vi ska gå så tänkte att hon suger på att blogga, så gör jag det åt henne...
/Hannah
 
 

Outfit för imorgon

Tränade lite grann eller i en halvtimme men kände att det var lite segt pg att jag hade sjukt ont och ingen enige helt enkelt men sånna dagar ska man igentligen inte ens ge sig på att börja träna men jag måste verkligen känns typ som allt hänger annars haha..Men iallafall efter så läste jag lite ur min bok eller typ 40 sidor, duktig tjej :D sen fixa pappa toast och yoghurt med hallon i till mig, sen tog jag en dush och nu sitter jag här :p Tänkte göra en fläta i håret snart om mitt hår blir lite mer tort bara. Hoppas det ser helt okej ut imorgon iallafall för varje gång jag gör en fläta så är mitt hår fortf fuktigt på morgonen och de gör så de inte blir några lockar. Hehe! 
Juste jo tog lite bilder på morgondagens outfitt, så skönt att fixa det dagen innan så man har det klart för annars tar det typ 50 år för mig att hitta något att ha på mig och tillslut blir det något enkelt för jag inte har tid. 
Men ja det får bli vita jeans med en jacka som är kort i armarna med en vit trekvartarmad tröja under och lite smycken till det! Ni får outfit bild imorgon med, kände bara att de skulle vara lite kul att lägga upp en nu hihi!

Nu kör vi det här då till rumpan och mer till annat hörs senare :*


Outfit

Väldigt enkelt, hatar att ha sånna här kläder men det fick bli det idag..
 
Tröja- A&F
Jeans- Hollister
Jacka- Tommy Hilfiger
Skor- Hunter

Träningskläder

Åt nyss och sitter och kollar efter träningskläder behöver verkligen nya så får se om jag klickar hem några kläder och även skor. Så får se lite. Juste skulle ju träna men det kommer ju inte gå speciellt bra eftersom jag har så jävla ont i övre ryggen efter gympan idag måste sträckt mig eller något när jag gjorde bakåt kullebytta haha. Men kör ändå, tror därimot inte att jag kommer att kunna köra något mage men får satsa på benen och rumpan och köra mage litegrann kanske om jag klarar av det. Efter det blir det plugg för mig, har historia prov nästa vecka måste även läsa 150 sidor i en bok tills på fredag helst men kommer aldrig klara av det men ja...
Men vi hörs senare puss

Nytt smink :D

Juste glömde lägga upp men det var väl inget speciellt heller men köpte med mig en fondation hem igår när jag åkte hem eftersom min  tagit slut och hatar att sminka mig med smink man inte är van vid så är väl nöjd. Igentligen så älskar jag att shoppa eller igentligen jag gör det och köper nästan alltid upp månadspengen det är därför jag får vecko peng nu så jag inte ska göra slut med den så snabbt haha. Men iallafall men nu sparar jag ju eftersom jag åker till London om en och en halv månad så måste spara sjukt mycket och sen ska jag bara shoppa sönder där. Har ju kring 7000 nu men ska iallafall ha 12 000 med mig. Men ska faktiskt säja sjukt mycket saker på loppis nu på söndag eller nästa. Får massa saker av farmor hon inte vill ha kvar och massa barngrejer osv som vi har och även hemma hos mamma sen får jag ta allt i hela min fasters källare haha. Så då borde jag tjäna ihop väldigt mycket cash, kanske står två gånger för det är ju så värt det. Ni får en princip likadan bild som jag tog förut eftersom kameran ligger på landning haha. 

WHEN LIFE GIVE YOU A HUNDRED RESONS TO CRY. SHOW LIFE THAT YOU HAVE A THOUSAND RESONS TO SMILE


Träning - Ben

Ni ville ju ha träningstips av olika övningar man kan göra hemma och då tänkte jag lägga upp olika dagar med mina fem bästa träningar till varje del av kroppen. Och idag kör jag på ben och sen någon annan dag kanske mage, imorgon i övermorgon ja när jag har tid helt enkelt. 
 
1. Jumping squat  
Den känns väldigt mycket i benen vilket är bra tycker jag. Men övningen går ut på att du först går ner i vanlig djupt knäböj och sedan hoppar uppså långt du kan och sedan ner i knä böj igen. Du ska aldrig stressa för att du tror det träna mer utan gör i din egen takt där du känner mest i benen men tryck ifrån mycket för det är då du känner. 
 
2. Upp på 
Med denna tränar du vaderna och att få snyggare och starkare vader och hur snyggt är inte det? Övningen går då ut på att du kanske ställer dig mot en vägg och håller händerna mot väggen och står hyfsat rak och sen går du upp på tå och sedan ner utan att ta hällarna i golvet och sedan upp igen så fortsätter du så. 
 
3. Bulgariskt utfall 
Den här blir också väldigt jobbig i vaderna tillslut och även låren. Du gör som så att du kanske tar en stol eller din säng eller ja whatever. Så tar du upp ena benet på stolen säger vi och sen böjer du ner till 90 grader och sedan går upp så gör så så kanske 30 stycken på varje ben. 
 
4. UtfallJag tror dem flesta vet hur utfall går till, när jag själv gör utfall känner jag inte speciellt mycket vet faktiskt inte varför. Jag gör väl antagligen fel eller något men gör det ändå hehe. Men iallafall du står ihop med benen sen tar du ena benet och kliver framåt och ta benet längre fram som att du kliver över en buske och sedan trycker du ifrån med benet och kliver över busken igen. Ja ni fattar grejen, så kör ni ben för ben några stycken. Om ni vill göra det svårare kan ni lägga vikter i händena eller något annat tungt ni har hemma om du inte har vikter, det gör så det blir tyngre och svårare. 
 
5. Krysset
Riktigt jobbigt och tränar även armarna också. Du lägger dig på sidan och sedan sätter du i underarmen i golvet så du stödjer dig på den och ena foten sen drar du upp det andra benet och sedan tillbaka ner och sen upp ja ni förstår vad jag menar. Tror det tränar innelåren mest och vem vill inte träna de? ;) Ni kan även göra som på bilden men det är betydligt mycket mer träning om ni står upp mera. Så kör tills ni inte klarar av mer och gå ner då. 
 
Tänk på att när du verkligen känner att du inte orkar mer kör tio till ex för du kan ju om du vill och det är då du tränar som mest och bildar som mest muskler. 
 
 
 

Tjo tja bloggiiiiiis

Holaaa! Kom precis hem, sitter och lyssnar på musik i hötalaren och bloggar mys! Det var tänkt att ni skulle få bilder på min outfit nu men märkte att kameran inte har några bateri så det gick ju sådär men den är på landning nu så tar lite bilder snart :) Idag har varit en rätt så lugn och skön dag slutade dessutom en och en halvtimme tidigare, sjukt skönt. Ikväll ska jag träna, plugga blogga myyyycket och fixa med allt, kanske ska göra middag också så det blir något jätte gott eller vad tycker ni? ;) Jaja vi får se, det kommer iallafall ett träningsinlägg snart puss puss :*

Gossip Girl

Jag började faktiskt med ett träningsinlägg men blir nog att jag gör klart det imorgon istället. Jag fick verkligen ingen bra bild av mitt hår faktiskt :/ men ska försöka imorgon igen! Snart ska jag lägga mig och kolla gossip girl det bästa, åh vad jag älskar det. Imorgon är det skola tror jag bara ska hem efter det orkar verkligen inte göra något faktiskt. 
Men iallafall här e dagens outfit. 
Tröja- Ralph Louren
Jeans- Crocker

Blooooondie

Kom hem för 20 min sen kanske? Ja jag vet inte men blev ju lite senare en vad jag hade tänkt hem pg att det var någon olycka som hade hänt så alla tåg mellan södertälje-märsta var inställda så tog tunnelbanan så pappa kunde hämta mig vilket var skönt iallafall. Vet ni? när jag väntar på tåget är det en tjej som tappar mobilen på spåret och tunnelbanan ska gå om 1 min så är det en kille som hoppar ner och hämtar den, fyfan vad läskigt tänk om tåget kommit liksom. Jaja direkt när jag kom hem åt jag har inte ätit något sen frukost så var sjukt hungrig. 
Men ja mitt hår ;) Det är rätt blond lite mörkare i nedrehåret och underhåret. Just nu är det inte direkt den dära blonda färgen jag vill ha men lite svårt att få den nu pg att jag färgat mitt hår många gånger osv och kommer bli lättare att få den i sommar när håret bleks så längtar dit men det här funkar tills vidare. Jag ska ta bilder som jag lägger ut ikväll men det får bli lite senare för ska kolla top model Sverige vid 9 och sedan dusha så får bli då! Ska försöka hinna fixa något inlägg till innan jag kollar på det annars blir det flera ikväll puss puss :*

Tråkig inlägg och bild....

Sitter i skolan nu, ska åka mot frisören snart för att färga mitt hår ska bli så jävla kul! Kommer inte blogga på ett tag eftersom jag inte har något internet och kanske kommer hem vid 19-20 så du uppdaterar jag hur det blev osv..men vi hörs senare puss!!


Kan inte sommaren bara komma tillbaka nu....

Blev inte så mycket inlägg in mot kvällen men visste helt enkelt inte vad jag skulle blogga om. Men ja nu ska jag kolla lite gossip girl och sedan sova, imorgon ska jag till frisören, sjukt taggad ska bli så kul att få en förändring älskar det. Men kanske bloggar i skolan imorgon eftersom jag har internet där annars blir det när jag kommit hem och då får ni även se resultat :D Men godnatt nu PUUUUSSSS! 

GRATTIS HANNAH


Bästa långa citatet på länge.

Håller på att fixa lite bland foton just nu, ska framkalla 100 st gratis. Om ni också vill göra det kan ni bara gå in på http://www.fujidirekt.se/gratis Tycker det ska bli jätte kul att få hem massa bilder iallafall. Men nu har alla precis kommit hem, pappa var och tränade och barnen följde med och Jennie var och shoppade. Älskar att vara ensam hemma sen när alla kommer man ba ååååh. Men japp så är det, pappa fixar maten just nu så hoppas den är klar snart, har ju bara ätit en macka på hela dagen. Åh vet ni jag såg precis att 11 avsnittet på säsong 4 på Vampire Daires har kommit ut, åh lycka alltså så ska nog äta och sedan mysa ner mig och kolla på det. Rekomenderar det verkligen det är super duper bra. Men nu kom pappa och sa att det är mat så vi hörs senare puss! 

Min vardags sminking

Det var ju många utav er som undrade hur jag sminkar mig så jag tänkte göra ett inlägg om det nu. Igentligen så skulle jag göra en video men eftersom jag har tid över nu att blogga mycket och vill verkligen inte sminka mig nu eftersom jag inte ska någonstan och darför får det bli ett inlägg. Jag berättar om min vardagssminking och jag kanske sminkar mig på 15 min på morgonen så det är snabbt och enkelt. 
 
1. Jag börjar med att ta ett tunt lager fondation från Maybelline new york i Fit Me. Jag själv använder färgen 120 och den passar på mig, men det är bara kolla eran färg på kicks eller något. Men den finns iallafall att köpa på kicks, cubus osv..Antingen tar jag på det med en enkel fonationborste eller så tar jag med fingrarna men jag skulle föreslå borse så det inte kommer in massa skit och så. 
 
2. Sedan lägger jag på mineral fonation puder från Mary Kay och det rekomenderar jag STORT. Det är verkligen hur bra som helst, det slätar ut huden och det blir verkligen inte orange eller i någon konstig färg eller ojämn. Lite roligt för i One Tree Hill använder dem faktiskt bara smink från Mary Kay. Där ser ni hur bra det är ;) plus att det skyddar mot gaser och föroreningar. För att köpa Mary Kay är nog det enklaste att ni känner någon som säljer eller något. Jag får ju av Jennie eftersom hon säljer så om ni är intresserade kan jag säkert fixa så ni kan köpa utav henne :D Jag applicerar pudret med en sån borste som det är på bilden under! 
 
 
3. Det tredje jag alltid gör är att ta ögonbryns penna. För mig är ögonbrynen så sjukt viktiga, jag tycker det är så fult när folk har onoppade ögonbryn eller att dem hänger ner som ett sträck. Ja ni förstår! Alla kan få sina ögonbryn så dem ser fina ut, även fast man kanske inte får den formen som man vill ha för man ser att sin kompis har så så kan man alltid får de till en fin form som passar en själv. Så tänk på att noppa dem fint och om ni inte vet hur man gör det fint be någon göra det på er. Men mitt tips för dem som har raka ögonbryn att noppa mer där ögonbrynet böjs och går neråt för då kan man få det mera böjt och snyggt!  Min åsikt är att man fortfarande ska ha tjocka ögonbryn eller inte jätte tjocka men tycker att det abosolut inte är snyggt med ett sträck ex. Megan fox har ju nästintill perfekta ögonbryn och som ni ser har hon lite smalare däruppe men hennes ögonbryn är även formade så. 
Men jag använder iallafall ögonbryns penna från Mary Kay också och rekomenderar den med för den är riktigt bra men det finns även enklare och billigare på hm som faktiskt också är helt okej.
 
4. Nu tar jag på maskara om jag ens använder maskara. Tycker inte det är speciellt viktigt, tycker ögonbrynspenna och puder är viktigare. Men oftast brukar jag använda det och då har jag en maskara från Loreal Volume Millionen Lashes Mascara. Den är jätte bra, den gör så det inte blir klumpigt och fult och får dem till fina långa ögonfransar utan klumpar. Jag tycker själv att det är finare att inte använda så mycket för att få det att se naturligt ut till varadags. 
 
 

Q/A

Fråga: Vad brukar du ha i din shaker? Är det protein dricka, isåfall vilken? Vart har du köpt den rosa? Din kropp är jätte fin och såklart din blogg!
 
Svar: Jag brukar inte ha protein dricka eftersom det är inte bra att dricka när man e så liten. Men jag brukar bara ha smootihe i eller Jucie eller något enkelt i hehe! Jag gick på dancehall förut och var på ett event och fick en goodiebag och då fick jag med den. Åh tack så jätte mycket, blir jätte glad :D puss

 Fråga: Älskar din blogg, vart köpte du shakern?
 
Svar: Tack så jätte mycket sötis! Men som det står där uppe fick jag den via dansen så vet inte riktigt vart den kommer ifrån. Puss!
 

Bilder från gårdagen


Träning!

Hej dålig uppdatering som vanlig när jag lovar bra...Men iallafall så hade vi jätte mysigt igår kväll jag försökte lägga upp en video men det hackade typ så det gick inte att lägga upp den :/ Sen när vi skulle dra så hände en sjukt läskig sak. För när vi kom hem till hennes farmor så var det bara en bil, jag kan svära på mitt eget liv och Hannah såg också det men vi tänkte ju självklart att dem hade tagit den ena bilen och den ena var kvar så det var inget konstigt med det. Men sen när vi ska gå skulle vi springa till bussen så jag går ut tidigare och Hannah står och sätter på sig skorna där inne så frågar jag direkt ba delar dem parkering med någon? Hannah ba nej, så gick hon ut och kolla och börja ropa och kollade om det var någon i bilen och ingen var runt om och hennes farmor var 40 min sen då. Så hon försökte få tag i henne men ingen svarade, och tillslut svarar hon och säger att dom inte använt bilen på hela dagen eller något. Och det läskiga är ju då hur kom bilen dit för den va verkligen EN bil när vi kom...Så jävla läskigt! Men iallafall drog hem rätt tidigt idag eftersom hon skulle ha gäster och träna direkt när jag kom hem, det var ändå ingen hemma så det var skönt. Åh paniken på träning är borta så SKÖÖÖÖNT. Ni ska även få alla bilder vi tog igår och så också. Idag ska jag väl bara mysa ner mig kolla serier, plugga, blogga.. ja som en söndag ska vara efter helgen! Puss

Min kväll!

Sitter på bussen med Hannah, vi åkte till storängshallen men självklart var de inte öppet. Så får bli träning imorgon, paniken verkligen men ja...så vi drog till centrum för att komma på vad vi skulle göra. Och vi ville göra egen mat efterrätt osv men båda våra familjer var hemma så nu åker vi till hennes farmor istället som är borta. Laga mat och snacka en massa med musik! Skit mysigt! :) kommer ta jätte mycket bilder, så får ni se imorgon eller ikväll puss puss hoppas ni får en bra lördag :D


You wanna kiss my lips? Fuck you.


Frågestund svar del 2

Fråga av Anonym/Svar av Johanna

Jätte fin blogg! 
1. 5 bästa magövningar du gör + andra tränings övningar? Jag lovar nu att jag ska göra ett inlägg om det i helgen eller nästa vecka, pappa ska lära mig lite nya också sa han för någon dag sen och då kan jag skriva ut det. Kan skriva dem fem bästa för mage rumpa benen eftersom det brukar vara det som folk vill träna. 
2. vad använder du för smink?  Jag lovar att göra ett inlägg eller video om det i helgen eller nästa vecka med!      5. favorit affär?  Asså det är väldigt svårt att säga men om det är bland "vanliga" affärer som hm och det är de nog Zara och Vero moda. Annars skulle jag nog välja någon märkes affär fast vet inte riktigt vilken så kanske NK är lättast att ta ;)                                                                                                                                     6. 5 bästa låtarna? Jag byter ofta låtar, det kommer en ny jag lyssnar sönder på den tills den inte e bra längre men just nu tycker jag nog dem hära! Eller så lyssnar jag på dem för de betyder något för mig. 

 
Fråga av Matilda/Svar av Johanna. 

Älskar verkligen din blogg du får inte sluta som förut. Ska väl egentligen ställa frågor så här kommer dom! Åh vad glad jag blir, nejdå det ska jag inte! Tack sötnos! 
1. Vad gillar du mest hos dig själv? Det finns tre saker där uppe som jag skrivit men jag kan inte säga att jag är speciellt jätte nöjd med något om mig men det funkar! 
2. Vilka vänner hade du när du gick i solfagraskolan? Den jag var mest med var Tuva sen var jag ju mycket med andra personer också som Hannah, Linnea, Dennis, Frida osv...
3. Hur länge får du vara ute på kvällarna vardag/helg? Ja du..det har jag inte direkt något svar till! Det spelar ju roll vad det är jag ska göra och om det är vinter eller sommar osv.. Men nu på vinter kan jag tänka mig att jag måste vara hemma kring 10 iaf när jag har skola nästa dag sen är inte det en speciell tid så om jag ska göra något kan jag säkert vara ute längre. Och på helgerna kanske kring 11-12 beronde på vad jag ska göra. På sommaren kanske det blir 11-12 på vardagar och senare på helger! Ja det beror helt på allt kan man säga :D 

 

Fråga av Eva/Svar av Johanna.

Vad heter dina syskon? Alexander, Isak, Wilma och Cornelia, Filippa
Hur sminkar du dig? Som sagt så ska jag göra ett inlägg eller video om det.
Kan du lägga ut mer videobloggar? Ja abosult det ska jag försöka med!

 
 
Fråga av Linda/Svar av Johanna.

Hur lång är du? 169 :(
Vad såg du för filmer på bio?  Dem tre senaste jag sett är det fem legenderna, the hobbit och wallander om du menade det :)
Varför tränar du? Du har ju fan perfekt kropp! För jag absoult inte har perfekt kropp och vill få jätte fin till sommaren men tack ändå :D 

 
 
 
Fråga av Kaffehörnan/Svar av Johanna.

Vad har för mål med bloggen? Mål och mål, har inte direkt något mål men självklart skulle jag vilja få en stor känd blogg även om det är väldigt svårt!

 
Fråga av Filippa/Svar av Johanna.

Bråkar du med många just nu? Bråkar och bråkar, det finns dem jag inte längre pratar med! 
Hade du och Jesper något på g? Nej det hade vi inte allt var bara ett stort misstag! 
Hur många har du haft sex med? Privat
Vem var den senaste? Privat 
När fyller du år? 25 maj
Vad önskar du dig? Ingen aning faktiskt! Lite kul att vissa som redan komenterat min gamla blogg kommenterar igen på min blogg nu :)

Fråga av Gerda/Svar av Johanna. 

Hur ska en drömkille vara/se ut för dig? Min abouslta dröm kille skulle vara blond eller blond mörk typ men jätte fina blåa ögon. Han ska ha fin kropp och den ska vara lite solbränd. Men viktigaste av allt ska han vara jätte snäll mot mig han ska alltid finnas där för mig och alltid hjälpa mig upp om jag mår dåligt. Ha bra humor och vi ska skratta mycket tillsammans och jag ska känna något alldeles speciellt för honom. Jag ska kunna berätta allting för han utan att han säger det till alla och ja jag ska må ritkigt bra när jag är med honom.
Om du skulle tatuera in ett citat vilket skulle det vara? Make them wonder why you are still smiling.
Vad är det värsta du vet? Gud vad svårt det skulle nog vara falska vänner. Dem som snackar skit om varandra och sedan blir dem kompisar efter en dag eller att dem inte alltid finns där som dem sa och ja allt dom sa var bara ingen mening för allt var en lögn.
Vad är det bästa du vet? Sjukt svårt men jag skulle helt seriöst säga att det är att shoppa det får en att må så bra!
Vad kan du inte stå imot? Jag kan verkligen inte se folk ledsna det går inte, spelar ingen roll om jag inte känner den personen eller om jag hatar den får ändå jätte ont i hjärtat. Om jag skulle se någon i skolan gråta skulle jag gå fram till den direkt typ, spelar ingen roll vad den gjort mot mig för jag kan faktiskt inte stå imot det.
Om du fick 1 miljon vad skulle du göra då? Hmmm... det var svårt! Jag skulle nog spara 900 tusen och med hundra tusen skulle jag shoppa, resa ja sånt där man vill göra.


Godmorgon

vaknade precis, meningen var igentligen att jag skulle gå upp tidigt och blogga men tror ni jag lyckades? nej haha! Asså åh shit vad mycket träningsvärk jag har i mina armar från igår på idrotten. Försökte stå på händer och jula osv  haha! Men idag får jag se vad jag hittar på, prata lite med Hannah och tror vi ska ses, vill ju träna gjorde liksom inte de igår eller iförre går och har panik haha. Men nu ska jag fixa frågestunden och massa andra inlägg puss puss :) 
 
4 år sen kanske hahahha
 

Min kväll

Kom hem för en stund sen så har inte kunnat blogga tyvärr, har haft ångest hela kvällen men ja nu kan jag äntligen blogga, har ändå ingen skola imorgon bara jag inte blir trött men de ska nog funka. Men iallafall efter skolan drog jag och Hannah hem till mig, tog lite coola bilder haha nej men ni ska få se dem sen och hade skit hög musik och hade det skönt bara, jag började fixa mig till kvällen osv...Senare drog vi in mot stan och jag åkte med Jennie och Anna och Hannah åkte vidare med tåget. Anna är min pappas brors tjej. Men iallfall så mötte vi upp alla eller alla det var typ några stycken i min släkt. Så åt vi på griffins steakhouse, jag tog kött och pommes och bea haha standarden men det var riktigt gott och till efterrätt og jag Crème Brûlée. Trodde det skulle vara jätte äckligt men det var så jävla gott, tycker verkligen ni borde testa det. Det är som en vanlij kräm typ och sen ligger det bränt socker på. Bästa jag ätit! Men iallafall vi satt väl där i 2 och en halv timme kanske sedan gick vi till skybar, det är ett hotell men högst upp så har dom som en stor bar. Det var jätte fin utsikt över allt och så. Vi satt där och pratade om allt möjligt och drack massa dricka osv :) Mysigt! och senare åkte vi hemmåt! Riktigt bra kväll hade jätte roligt och så :D 

Just nu

Sitter på so:n nu och pluggar eftersom vi har prov om någon vecka! Fick precis ett sms från han jag ska fixa håret att han var tvungen att avboka och jag skulle komma på måndag istället...suck! Men de gör inte så mycket, är inte så långt och helgen går ju snabbt! 😄 Men jag ska iallafall möta upp Hannah efter skolan och dra hem till mig kanske käka vet inte om jag ska träna lite och så! Svara på resten av frågestunden och blogga och så. Sen fixar jag mig för att åka in och äta på resterang sen ve jag inte om jag ska göra något efter 😄 men vi hörs senare puss 😘


Godnatt ♥

Nu e kl 00,00 hehe pussa på mobilen and make a wish :D Men nu börjar jag känna tröttheten ta över mina ögon så ska lägga mig och kolla vampire daires nu, åh vad jag älskar det :) 
Kanske uppdaterar på morgonen imorgon men brukar inte hinna det men kan alltid försöka :*
puss godnatt!

Outfit

Min outfit för dagen/skolan var inte det jag har på mig på bilden utan jag hade ett par höga jeans med en blus instoppad till med min vita tommy hiliger jacka till och brun pälsbollsmössa från Hollies. Vet faktiskt inte var jeansen och tröjan kommer ifrån men det är något vanligt har jag för mig. Men sedan bytte jag om till ett par svarta vanliga jeans och en annan blus från vero moda med volagner längst fram och sen skinnjacka och en grå tub halsduk. 

Hade ingen bild så det får bli denna sommarbild på mig.

Har precis svarat på första delen av frågestunden, tänkte gå och ta bort mitt smink och borsta tänderna osv och sedan göra andra till ett tidsinställt imorgon. Ska även försöka fixa outfit bild på idag. Imorgon vet jag inte hur myckekt jag kommer kunna blogga på dagen eftersom jag ska vara borta hela dagen och kvällen men kanske kan  låna någons mobil eller något! Ska fixa något iallafall :) Men vi hörs snart puss :*

Svar på frågestunden Del 1 andra kommer imorgon på dagen!

Fråga av Sara/Svar av Johanna.

1. Har du rökt någon gång? Nej det har jag inte.
2. Har du druckit någon gång? Jag har smakat men inte blivit påverkad
3. Vart bor du? Solna med pappa, Huddinge med mamma. Men jag bor aldrig hos min mamma så kan väl säga att jag bor i solna!
4. Har du någon piercing? Nej om inte öronen gills haha!

 

Fråga av Molly Rytter/Svar av Johanna.

1. Vilka/vem är dina bästavänner/vän? Har inte direkt en bästavän av olika anledningar men jag har många nära vänner som alltid finns där för mig och lyser upp mina dagar :)
2. Vad tycker du om mig? Jag tycker du är en sjukt snygg tjej som är otroligt snäll,rolig, finns alltid där och kan prata med dig! och tråkigt att vi bara ses när vi börjar att ses haha! du fattar ;) 
3. Varför är du så jävla snyggggg? Det kan du ju ta och fråga dig själv ;*

Haha PUUSSSS Puss puss mollipolli

 
Fråga av Mikaela/Svar av Johanna.

1. Har du pojkvän? Nepp det har jag ej.
2. Har du någon på g? Kan man inte säga direkt! 
3. Gillar du någon? Nej det gör jag inte och seriöst så sjukt skönt är det. 
4. Vem var du tsm med sist? och hur länge var ni tsm? Kan du lägga upp bild på er? Det var Eric och vi gick lite fram och tillbaka i ett och ett halft år så vet inte riktigt! Självklart!

 

 
 
Fråga av Frida/Svar av Johanna.

1.Hur lång är du? 169,5 
2.Skostorlek? 36-37
3.Bh-storlek? Privat
4.Pojkvän? Nixpix

 
 
Fråga av Viktor/Svar av Johanna.

1. Har du provat knark? Nej
2. Har du provat att snusa? Nej
3. Har du provat att ha sex? Privat

 
 
 Fråga av Annie/Svar av Johanna.

1. Vad tycker du om mig? Super duper söt kramgosig tjej som är jätte snäll och alltid ställer upp för mig. 
2. Hur många syskon har du? Jag har 5 småsyskon 
3. Säg 3 saker som du gillar med dig själv? Oj det var svårt, skulle nog säga att jag har blåa ögon fast tycker inte dem är fint blå men blå är dem iaf :D Att jag kan säga precis de jag skriver på sms i verkligheten med och är inte direkt rädd för att säga vad jag tycker om jag bråkar med någon. Att jag faktiskt inte bryr mig ett skit om vad folk tycker om mig, självklart jag respekterat dem men dem kan tycka jag e pinsam eller har fula kläder osv men jag gör ju inte sakerna för dem eller hur? Det är så skönt att bara inte bry sig. 
Puss Puss <3 Puss puss ♥

 
 
Fråga av Elvira/Svar av Johanna

1. Vad gör du på fritiden? Jag tränar, pluggar, är med kompisar. Ja det vanliga :)
2. Favvo mat/grej att äta? Mat skulle typ vara vanligt kött och pommes och jensen sås.
3. Din stora dröm i livet? Bli Victoria Secret modell och starta ett eget modeföretag i USA
4. Vill du helst vara singel eller i ett förhållande? Det beror helt på, om jag är kär i killen så vill jag ju ha honom såklart men annars väljer jag nog singel det är enklast att inte ha något stabillt fast ändå skönt så står nog på båda föresten :D 

KRAM PUSS

 
 
Fråga av Elin/Svar av Johanna.

1. Vad får du i månadspeng? Jag får 200 kr av pappa i veckan sen får jag 300 av farmor och sen extra pengar av henne om jag städar rummet haha :D  
2. Tycker du det är viktigt att se snygg ut? Nej, eller jag tycker man inte behöver göra sitt sämsta med sitt utseende eller vad man ska säga. Vissa går ju runt som sopphögar typ och håret rufisgt och i ansiktet ser det ut som dem inte sovit på 50 år. Nej men jag tycker man ska göra sitt bästa, se fräsh ut, använda produkter/hår /ansikte/ kropp. Man behöver självklart inte ha smink eller något sånt tycker bara man ska se fräsh ut och ha ett stort leende på läpparna och det är någons insida som gör en så mycket snyggare.
3. Brukar du sminka dig ofta? Yes jag gör det varje dag men ibland brukar jag köra utan maskara :)
4. Hur mycket kostar din dyraste väska, skor, klänning som du köpt? Oj det var svårt men det måste nog vara mina uggs eller sen har ju Jennie ett par skor som jag brukar låna ibland Jimmy Choo Hunter och dem kostar 4000-5000 tror jag! Väska har jag ingen dyr men har tänkt på att köpa en MK men får blir när jag åker till London. Samma med klänning, köper aldrig klänningar så min dyraste har väl varit 900! Har inte varit så mycket för klänningar men har börjat bli de så blir nog mycket sånt i sommar.

Såna skor →

 


5. Är du nöjd med ditt liv? Nöjd och nöjd, just nu är jag glad och mår bra och tycker faktiskt jag gör mitt liv till det bästa som går i min sitvation. Igentligen tycker jag väl det är rätt tråkigt här i Sverige kallt mörkt. Men bara vänta till man blir äldre.

 
 
Fråga av Anonym/Svar av Johanna.

1.är du inget men hon Frida längre som du videobloga med en gång? Jo jag träffar henne i skolan om rasterna och säger hej och så men eftersom vi inte går i samma klass och har inte samma vänner så blir det inte så mycket :)


2.på g med någon? Nepp det kan jag väl inte påstå.
3. 5 snyggaste på din skola tjej och kille? Kan tyvärr inte välja ut fem för har faktiskt ingen aning. 

 
 
Fråga av Nån random/Svar av Johanna.

Är du en tjej? Ja
Är du konstig? Haha kul Eric
Har du hår? Japp
Har du barn? Nex
Vad är ditt bästa minne av OTH? Ingen aning
Vad tänker du på när ja säger Johanna alkesjö? Mig

 

Bio med systern min

Japp nu är jag tillbaka. Jag är väldigt ledsen för dagens bloggande men har verkligen inte hunnit med och darför bad jag värdens bästa Hannah blogga och snäll som hon är gjorde hon det :D Okej nu ska jag berätta vad jag gjort. 
Idag sluta vi kl tolv så sjukt skönt så jag drog hem direkt och hade sällskap med Sofia och Annie på tåget myyyys. Men iallafall när jag kom och så var pappa hemma så han fixa pannkakor till mig direkt eftersom jag inte ätit något i skolan. Men efter det så dushade jag och sedan fixade mig till hög musik och försökte verkligen skynda mig så jag skulle hinna det men nej så seg som jag är så ja. Men var tvungen att springa till tåget sen som vanligt, jag fattar inte vissa gånger börjar jag fixa mig typ två timmar innan men ändå måste jag ALLTID springa. Vet inte vad det är men jag går typ när man verkligen måste gå så man inte missar tåget. Sjukt haha! Juste har inte kunnat mobilblogga heller eftersom jag inte har något internet kvar på mobilen..Men jag åkte iallfall till Cornelias skola där Filippa mötte mig så jag skulle gå rätt haha men sen tog jag med mig Corneila och åkte till centrum, hon fick en glass på donken medans vi väntade på bussen. Sen tog vi bussen till heron för att gå på bio och åt även donken där eller jag åt typ inget men hon gjorde :) Vi såg de fem legenderna, jag tycker faktiskt den var skit bra haha! Men sen hämta mamma oss och jag åkte till stationen för att ta tåget till centralen. Eftersom pappa brukar få förhandsvisningar och event saker och sånt av sitt jobb hade han fått en förhandsvisning på pitch perfect idag trodde vi...Så skulle möta upp Jennie för att se den så ringer hon och säger att pappa tagit fel och att det var nästa vecka..bah suck.. men fortsatte bara med tåget så kunde jag komma hem och uppdatera till er :D Får kolla på den nästa vecka bara, den verkar sjuuuukt bra iallafalll! Funderar på om jag ska göra en del 1 på frågestunden idag också! Men får se puss vi hörs!

7 sanningar om Johanna

- Johanna heter även ek i efternamn, därför kallar jag henne 'korkeken'
- hon har perfekt kropp men ändå får hon panik när hon inte tränar..
- Hon är väldigt kräsen när det gäller mat & kläder...
- jag litar på henne till 100% och hon är en av de snällaste jag känner!
- men hon kan verka lite kaxig när man inte känner henne!
- annars är hon världens snällaste!
- hon grisar när hon äter, haha..:)

 

pusspuss/ Hannah

 


Lite gamla bilder på Johanna /Hannah

 

Hannah här :)

 
Hej alla Johannas fina bloggläsare! Hannah här, som ska blogga lite åt Johanna eftersom att hon är på bio och ska äta osv med sin urgulliga lillasyster Cornelia. Så hon kommer att blogga senare ikväll bad hon mig hälsa! Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om men får väl hitta på något kul, har ni några förslag? :) Johanna bad mig att blogga om något kul så får väl se till att göra det då... Vi hörs senare :)
 Gammal bild påmig och Johanna, haha sött :*
 

ELLE

Åh vad jag älskar tidningen Elle, så fina personer i och sjukt snygga kläder och allt. Dör ju lite... Men iallafall Jennie pappas tjej preminuerar på den tidningen så jag brukar låna tidingarna efter och läsa dem hihi :) Men rekomenderar verkligen den för den är super duper bra!

Kommentar

Fråga: Kan du lägga upp bild på dina Victoria Secret skönhetssaker? Body Splasher och såna dära! 
Sen berätta vilken som är din favvo? 
Puss love your blogg (:
 
Svar: Självklart kan jag det :) Jag har 8 bodyslash och 1 liten, sen har jag två Coconut Passion body lotion!
Min favorit är nog Coconut Passion,Moonlight Dream och Strawberries and Champagne. Tack så jätte mycket sötnos! :D 

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting. Men jag vet allt om dig för du har varit min. Du är nån annan nu i och för sig. Men när du strippar och klär av dig är det samma grej.


Torsdags och fredags planer!

Torsdag: Imorgon hade jag tänk åka och hämta min lillasyster på skolan för att gå på bio, vet inte riktigt vad vi ska se men ska nog kolla upp det nu. Ja men hämtar väl henne så åker vi till heron city kanske äter middag och sen går på bio! Mamma hämtar nog oss efter men vet inte ritkigt om jag sover hos mamma eller pappa vi får se. 
 
Fredag: Då ska jag åka och göra min andra gång på mitt hår alltså blondare och Hannah ska följa med, efter det drar jag direkt in till stan för att äta middag med släkten vet inte riktigt vart vi skulle äta med typ något stek house så det blir säkert gott! Vet inte om jag träffar Hannah efter vi får se! 
 
Men nu ska jag nog ta och hoppa in i dushen chioooooo :D 
 
 
 

Tja tja blooooggen

Jag vet jag är sjukt dålig att blogga på dagarna men kanske kan fixa lite tidsinställda på kvällen eller något men så svårt vad man ska blogga om. Men efter skolan mötte jag upp Hannah och vi gjorde lite busiga saker ;) hihi nejdå men iaf sen åkte vi till Storängshallen för att träna. Måste bli fit till sommaren liksom, men vi tränade på olika maskiner det blev nog mest ben och rumpa men även lite mage Men ska nog träna 20 min till innan jag går och dushar också! Men iallafall sen gick vi till centrum för att båda skulle hem till sig, nu har jag precis kommit hem och ätit pannkackor, fyfan vad gott det var! Och duktig som jag var tog jag sylt på ist för socker som jag alltid har, och har inte ätit godis på en vecka heller. Börjar vänja mig utan så är typ aldrig sugen längre. Snart hade jag tänk hoppa in i dushen göra mig fräsh, raka benen, smörja in mig, hårinpacking osv...
Men vi hörs senare puss :)
 
Söta vi var haha 
 

Komentar om träning

Fråga: Hej vännen! Kan inte du skriva om lite några övningar man kan göra hemma? Typ situps eller armhävningar och sånt! Love you <3
 
Svar: Hej :) Det kom faktiskt upp i frågestunden så kan ta det då, har även lovat att göra en sminkvideo men allt sånt kommer! kan försöka göra ett inlägg om träning hemma :D Loveu to min fina :*
 
 
 

Film nu som vanligt!

Har precis dushat och tränade även lite innan i cirka 20 min inte så mycket men alltid något! Tog outfit bilder innan som jag skulle lägga upp till er men så märker jag nu att jag inte hade något minneskort i så ingen av bilderna sparades så det blev inte så bra men jag hade iallafall ett vanligt tight vitt linne från gina tricot som var instoppat i ett par bootcut jeans från diesel. Enkel outfit men ja! Ska lägga mig och kolla klart på resten av I'm number four, kanske även sätter på Hannah Montana the movie efter haha. Den är faktiskt jätte bra :D Men blir jätte glad av era fina komentarer och att ni komenterar så mycket och att även statistiken har höjs rejält! Tack mina fina! 
 
Bild från i sommras, kolla mitt hååååååår :o vill ha långt igen!
 

Blond :D

Japp på Fredag har jag bokat tid hos frisören för att slinga det en till gång, ska ju bli min natruliga färg blond igen och det ska blir så sjukt skönt att slippa utväxten hela tiden och så. Men för att inte slita så mycket på håret så ska jag gå och slinga håret tre gånger hos frisören, för om jag hade blekt hela håret på en gång sliter det sjukt mycket och det är så mycket mer värt att göra såhära även fast det är dyrare. Jo men iallafall jag ska göra min andra gång på fredag och får se hur det blir, har ju rätt ljusa slingor däruppe men ni får se hur ljust det blir iallafall ;) 

Fråga vad ni vill nu som ni vill ha svar på puss


Min åsikt.

Nu måste jag säga det. Jag tycker verkligen det är äcklig med folk som röker och det luktar äcklig och det är bara äckligt alltihopa! Jag har verkligen inget imot folk som röker eller så tycker bara själva rökningen är äcklig så ta inte illa upp. Men seriöst varför gör ni det? finns de ens någon bra anledning? för att du blir ful och rynkig och gula tänder eller att du kan får större risk att få cancer och dö och inte få leva ditt drömliv. Du gör så dina lungor krymper och får inte in lika mycket luft vilket leder till dålig kondition och det leder till ful kropp. Du luktar äckligt du måste gå ut typ hela tiden. Vill ni att det ska vara så eller? Jag fattar verkligen inte, och ursäkten kan inte vara "jag kan inte sluta för jag är beronde" men om man vill något så kan man, bara sluta göra det. Ni säger att att det är gott, men finns det inte godare saker som glass, godis osv? så mycket godare en en äcklig rök. När jag går förbi en person som röker på stan så vänder jag alltid bort mig, vill ni att det ska vara så när folk går förbi er? Men om ni vill dö och vara fula så gör det, och det värsta e att man tror det är lungt när man e så liten för de ändå inte gör skilland men tänk om några år euw liksom. Jaja det var min åsikt och tycker verkligen alla borde sluta med det som gör det för det finns INGET posetivt med det.

Tjäna pengar?

Håller på att fixa så jag kan sälja Expressen och tjäna lite cash till London. Skulle ni också vilja sälja? Väldigt många säger därimot att det är jätte jobbigt men kan ju alltid försöka. Du får 6 kr för varje tiding du säljer och du säljer på lördagar och söndagar. Det vanligaste är väl att man får kring 1000 kr på en månad. Du får även en start premie på tre biobiljetter och sedan presenter eftersom så det är nice haha. Men om ni skulle vara intresserade är det bara att gå in på http://www.saljexpressen.se/ Tycker iallafall ni ska gå in och kika och tänk på att ni faktiskt får träning när ni går runt också! Hoppas ni gillade det puss!

Min dag

Tjotjo! Kom hem fören stund sen slutade inte förens vid halv 5 så det var väldigt seegt.. Har inte varit någon speciell dag, har bytt till musikprofil i skolan haha lite kul! Men de var faktiskt riktigt kul där så ja jag e nöjd! 
Snart ska vi väl äta eller jag hoppas det för är verkligen jätte hungrig, sen måste jag träna ja som ni vet får jag panik annars hehe vet inte vad som hänt med mig! Sen ska jag försöka plugga lite och kanske lite nu med. Juste tänkte ha frågestund också men får se :) Men jag skriver senare puss!

Dream it. Wish it. Do it.


I'm number four

Nu har jag kollat klart top modell sverige och sen tog jag lite roliga foton på pappa och jennie haha! Nu hade jag tänkt mig att lägga mig i sängen och kolla på I'am number four. Mysigt! Har inte så mycket att säga, men rekomenderar filmen starkt den är riktigt bra och sjukt snygga personer med i! Imorgon skulle jag träffa Hannah men får se om det blir på Onsdag istället för har jätte mycket saker jag måste fixa hemma, vill städa, plugga, blogga, träna ja ni förstår! Har knappt tid med något längre, men vi hörs imorgon! :*
 

Just nu


 
Kom på att det var topmodel Sverige så självklart var jag tvungen att kolla på det istället. Har ju längtat till det efter det slutade sist. Men nu är det iallafall reklam, men måste bara säga en sak HERRRRREEEGUUD vad jag stör mig på folks ögonbryn som är så fuuuula och dem kan göra de snygga! Får panik! Men iallafall jag tränade i 40 min sitapps sen dusha jag till exakt nio och sen när jag kommit ut hade min pappa fixat smootihe och toast till mig :D så gott! Men nu ska jag fortsätta kolla vi hörs sen! Puss! 
 
 

Lite infoooooo

Nu ska jag träna lite! Har sån jävla träningsvärk men bara köra ändå! Får panik om jag inte tränar på en dag typ, helt sjuk! Har bestämt mig för att inte äta något godis heller! Ska höra med farmor och vi kan göra någon deal ;) 
Haha men vi hörs senare, ska försöka plugga också och även kolla på film med pappa och Jennie! För pappa kom hem med två filmer som verkar bra faktiskt! Puss

Dagens outfit

Tröja- Tommy Hilfiger
Jeans- Salt
Skinnjacka- Vero moda
Halsduk- Maddes ingen aning vart den kommer ifrån! 

Nytt från Victoria Secret!

 

Kommentarer

Fråga: vart har du köpt den bruna jackan? :) 
sjukt fin!
 
Svar: Det är faktiskt inte min jacka utan jag lånade den av min kompis Linnea jag kan höra med henne vart den kommer ifrån men annars kan du alltid gå in och fråga på hennes blogg! :)  http://linneapalmer.se/
 
 
 
Fråga: vilket gymnasium vill du gå i? och vilket program, inriktning?
 
Svar: Jag skulle vilja gå på östra real fast det är väldigt svårt att komma in där men man kan alltid försöka och ska verkligen kämpa och försöka! Men jag vill gå i ekonomi programet i inriktningen entreprenör. 
 
Tack för komentarerna puss :D 

Min helg

Hejsan, förlåt förlåt förlåt! Har inte haft tiden alls till det, har haft fullt upp hela helgen! Men tänkte berätta för er vad jag har gjort här nere :D 
 
Fredag: Jag var hemma från skolan då igen för kände mig inte speciellt bra så kände att jag behövde vara hemma. Tränade och fixade lite hemma och så. Men senare vid 2 tiden åkte jag till Huddinge för att möta upp Hannah och vi drog direkt till centrum och köpte hårfärg till Hannah. Så direkt när vi kom hem till färgade jag hennes hår brunt, blev riktigt bra faktiskt om ni vill höra min åsikt! :D Sen gick vi ner till affären för att köpa taco saker till kvällen! Vi tänkte gå på bio men när vi kollade så började alla bra typ en halvtimme efter så då skulle vi inte hunnit så vi stanna hemma gick upp till Ica igen för att handla glass och godis och kolla film tog massa bilder och det hemma! Jätte mysigt! 
 
 
 
Lördag: Gick upp i rätt bra tid och åt och sedan började vi fixa oss för jag skulle på kalas hemma hos mamma eftersom min lillasyster fyllt år så släkten skulle komma dit och så. Madde,Patrik,My och Jessica hämtade upp mig i centrum och så åkte vi dit. Gjorde inte så mycket där, fikade, pratade med massa och lekte med barnen osv..Senare åkte jag vidare mot Hannah så fixade vi oss lite sen skulle vi dra på bio, och så missar vi självklart bussen och får gå ända till Coop och de kanske tog 40 min? trodde jag skulle dö, kunde inte känna mina ben eller någonting. Men iallafalll tillslut kom vi fram och vi köpte Donken med oss in på bion hehe! Gott vare iaf! Sen kom vi till centrum vid halv 12 eller något där hennes pappa hämta upp oss för att åka hem till henne och sleepaaaa. 
 
Söndag: Vi vaknade vid 10 kanske eller blev väckta eftersom Hannah skulle städa sitt rum haha. Men vem vare som städa? jo jag! Rensa bokhyllan och allt men de funka ändå sen drog vi till Storängshallen för att träna men de var någon grej där så det gick ju inte speciellt bra så vi bestämde oss för att dra hem till mig och träna. Så när vi kom hem till mig satte vi på hög musik och bara körde! Senare dusha vi åt middag fixa osv.... så tog vi tåget, hon skulle hem och jag skulle till heron för att kolla på bio med min moster Madde och hennes kille Patrik. Vi kollade på The Hobbit, igentligen så hatar jag sånna där konstiga filmer men den var faktiskt riktigt bra. Bättre en förväntat! Så kanske vi kom hem vid 11 och då satte vi på One Tree Hill och myste lite där! 
Ja det var min helg och idag har varit en helt vanlig dag, gick riktigt bra i skolan faktiskt så ja! Mår faktiskt jätte bra idag! :D  Vi hörs puss :*
 
 

HANNIBOY

Mitt internet har inte funkat därför har jag inte bloggat! Men jag e med Hannah och ska vara social så hörs senare eller imorgon puss :)
 

Johanna hissar/dissar

• Folk som säger att den hatar en person och snackar skit om den sedan är de med den personen nästa dag. 
 
• De märkes kläder som märket står över hela tröjan typ, nej men mycket tycker de bara ser ut som man vill skryta om det. Självklart kan det vara snyggt ibland, beror på vilken modell det är på tröjan och hur den ser ut. Men själv tycker jag det är så mycket snyggare när det är ett deskret märke. 
 
• Facebook, vad gör man där igentligen? Ingenting typ, tycker iallafall det har blivit jätte tråkigt! 
 
• Vänner som alltid finns där för en. Det spelar ingen roll vad en person gjort mot den andra för om man e äkta vänner så finns den personen alltid där för sin kompis när hon/han mår dåligt iallafall. Så hiss på dem. 
 
• Musik, det finns alltid där hur man en mår. Bra/dålig, glad/ledsen. Det får en på bättre humör och hjälper en på vägen. 
 
• Victoria Secret, åh vad jag älskar det. Dom har sjukt snygga kläder och underkläder och massa prudukter som är jätte bra och luktar super gott. Sen deras modeller är ju så sjukt snygga så det finns inte. 

Godmorgon

Holaa! Är hemma och är sjuk idag igen, vakna för någon timme sen och satte på One Tree Hill! Idag tänkte jag att jag ska träna iaf och sen bada med ljus och så för att rensa tankarna lite, känner att jag behöver det. Men vi hörs puss :) 

1,5 års gamla bilder och ja mina ögonbryn är sjukt fula

Vad tycker ni blondin eller brunett? Jag är ju naturligt blond så som det är på bilderna nedan. Just nu är jag väl ljubrun men blonda slingor men ska gå till frisören i början av februari för att slinga håret blondare! Om jag inte skulle passa i blont eller att jag inte trivs med det kan jag bara tona håret mörkt eftersom det går bort efter 20 tvättar och inte färga det igen, ångrar det verkligen. Det sliter bara och man måste färga utväxten hela tiden. 
Så ja till sommaren iallafall är jag blond igen och kan alltid hoppas att mitt hår har växt ut mer också, saknar verkligen min längd på mitt hår från förut :( 
 

GRATTIS

Herregud vad tiden går snabbt, idag fyller du sju år och har börjat på skolan och allting, du var ju typ fyra igår. Men du ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta även om du kan vara så sjukt jobbig ibland och även fast jag skriker på dig och säger saker som jag inte menar. Jag kommer alltid finnas där för dig vad du en går igenom när du blir äldre eller nu så kommer du alltid kunna prata med mig och berätta allt för jag kommer aldrig sluta älska dig♥
Grattis på födelsedagen hoppas du har haft en bra dag, du är jordens vackraste lillasyster!
 

Tråkigt inlägg

Hejheeej! Idag har jag varit hemma och varti sjuk, har inte orkat blogga något ändå för har inte mått speciellt bra. Har kollat på tre filmer, Starstuck, Never back dawn och I walk to remember! Älskar alla filmerna. Ikväll ska jag äta god middag och så hos mammaeftersom Cornelia fyller år och sen åker jag hem till pappa, blir nog hemma imorgon med. Funderar även på att byta skola, orkar inte med mig längre på lite olika sätt. Så ska jag byta och bara satsa på skolan så jag kan komma in på de gymnasiet jag vill börja i! Men vi hörs senare puss!

Lite fakta sisådär

Ligger i min säng här hos mamma. Ligger och smsar med lite roliga personer men snart ska jag nog sätta på en film och försöka sova. När jag kom hem hit idag kolla vi bara på tv och pratade och lite så inget speciellt. Sen gick jag och dusha, träna även en 20 min styrka innan, skönt! Vissa delar om min kropp skakar för jag tränat dem så mycket, hade ju träningsvärk från igår också så ja. Imorgon fyller min lillasyster Cornelia 7 år, så mamma kommer in och väcker mig innan så ska vi gå in och sjunga för henne och ge presenter osv..Tänkte faktiskt också ge en present iår, i vanligafall brukar jag inte orka ge det men tycker det är otroligt kul igentligen faktiskt! Men hon ska iaf få att jag kommer och hämtar henne på skolan så åker vi till stan eller heron eller något för att kolla på bio kanske äta något och så lite mysigt :) Eftersom jag kommer bli väckt rikitgt tidigt imorgon kanske jag hinner blogga snabbt innan jag går också! men vi hör imorgon puss puss ♥
 
Mina bebisar vad smååååååå
 

Outfit

Jätte dåliga outfit bilder men hade inte tid att ta några andra!
Skjorta - Armani 
Jeans- crocker
sen hade jag en stickad tub halsduk och skinnjacka till!

Q/A

Har du några tips hur man ska träna om man tränar hemma? 
Skulle inte du kunna lägga upp ett inlägg när du visar hur du sminkar dig? 
Hur kan du må så bra om du förlorat många nära? 
Har du någon pojkvän om inte skulle du vilja ha? 
Din blogg är grymt bra! kram
 
1, Jag träna ju hemma nu eftersom jag inte går på någon sport men ska ju börja på handboll igen och kanske på cheerliding. Men nu när jag tränar hemma så tränar jag en gång om dagen först går jag ut och springer i 20-30 min och sedan kommer jag hem typ sätter på hög musik i högtalaren och sen kör lite sitapps armhävningar ja vad man nu vill träna för något. 
 
2, Jo självklart kan jag göra det, aningen gör jag ett inlägg steg för steg eller så gör jag ett videoinlägg! 
 
3, Såklart jag saknar tiden vi hade och är ledsen vissa stunder men för det mesta mår jag riktigt bra. Jag vet inte riktigt varför, tror jag lärt mig bearbeta saker på ett helt annat sätt nu en förut och har lättare att lägga saker bakom mig och kolla framåt. Av alla misstag och allt jag gått igenom har jag ändå lärt mig väldigt mycket påvägen vilket jag är glad för. 
 
4, Nej jag har ingen pojkvän och tycker det är otroligt skönt på ett sätt men ändå inte. Självklart vill jag ha en pojkvän men bara om jag är jätte kär i han och fortfarande får leva sitt liv och göra saker för annars mår man bara sämre utav det.
 
Hoppas du fick ett bra svar på varje fråga. Tack sötnos, puss!

Lite genom åren

Valde ut lite bilder när jag blivit fotad av en kompis och vi liksom bestämt det om du förstår ;) 
Helt sjukt hur mycket man har förendras, första bilden är tagen sommaren 2011 sen uppåt!
 

5 tips på träningfronten

1, Det viktigaste om man ska träna tycker jag att ha snygga kläder. Man ska ju vara snygg när man ex springer på stranden med sjukt snygga tighta kläder så man ser formerna. Tycker inte bara det är viktigt utan när man är hemma också att få känna sig snygg då blir man mycket mer peppad på att köra. Antagligen är det för att jag är jätte intresserad av kläder men ja jag tycker som jag tycker. Så jag tycker att alla ska lägga lite av sina pengar att köpa riktigt snygga träningskläder för då känner man att man vill använda dem och träna mer och blir mer taggad! Min outfitt skulle nog se ut såhära med ett par svarta tighta springbyxor med rosa detaljer på. Fyfan vad snyggt dör typ
 
2, Ha hög musik helst i högtalarna men om ni är ute och springer sätt i hörlurarna i öronen och höj volymen till högsta och sätt på en peppig låt som man blir glad av så blir ni så mycket mer taggad och vill bara förtsätta att få snygg kropp ;)
 
3, Vet ni? ni som tror att ni kan träna utan att äta och ändå få snygg kropp så kommer ni aldrig nå erat mål. Man måste äta ordenligt med mat, helst talriksmodellen så du får det du behöver ha för din kropp. Du behöver eniger för att du ska kunna bränna dem och göra dem till muskler så tänk på det, ät alltid något innan du tränar eller se till att du fått i dig tillräkligt den dagen. 
 
4, Håll igång och träna minst en gång i veckan, annars kommer din kropp vänja sig vid att vila hela tiden och därför kommer det vara jätte jobbigt att träna när du ska komma igång med träningen igen. Så försök hålla en viss rutin och bestäm hur många gånger du ska träna i veckan och vad du ska träna så kommer du komma igång och tillslut tycka att det är riktigt skönt att träna. 
 
5, Det viktigaste är ju då att ha ett stort leende på läpparna och humöret på topp. Du måste vara posetiv och tänka "fan vad kul det ska bli att träna och tänk vilken kropp jag kommer att få" istället för att tänka typ " åh vad jobbigt att träna kommer aldrig orka springa så långt" TÄNK POSETIVT. Du vet väl att du börjar träna som mest när du vill ge upp. Så tänk när du vill bara slute göra sitapps för du inte orkar mer så fortsätt för det är då du kommer få riktiga muskler. 
 
Hoppas det här hjälpte er lite på eran träning hemma, om ni har några frågor om det här eller träning eller något annat så komentera gärna! Puss puss! 
 
 

/ jonte haha


Today!

Har precis kommit hem till mamma, mibilbloggar för jag orkar inte ta upp datorn men de blir bättre inlägg ikväll. Men idag drog vi in till stan direkt efter skolan så drog vi in till stan för att äta på Jensen's böfhus, var så hungrig så det var sjukt gott. Sen gick vi till gallerian för att ta en brownie med glass haha! Sen åkte vi till östra real och kolla skolan och den verkar riktigt bra måste bara höja mina betyg en del. Nu ska jag väl inte göra speciellt mycket, kolla tv typ. Men vi hörs senare med lite roligare inlägg! Puss ❤


Min ängel

Det är synd att det ska vara såhära. Du och jag gick igenom eld eller vatten för varandra, fanns alltid på varandras sida och var med varandra hela tiden, gjorde allt för första gången tillsammans. Det var du och jag mot världen och inga jävla falska idioter kunde komma imellan oss. Det var alltid dig jag vände mig till om något var fel, du visste ALLT om mig. Du var min bästavän och vi sa att vi alltid skulle vara det, vad hände med de? När jag skriver det här rinner tårarna ner för min kind för du betydde allt för mig. Det var du som ville ha det såhära inte jag, du valde henne före mig det var inte jag. Så du kan inte komma sen och säga att det var jag som inte ville vara med dig för du vet att jag alltid ville det och att jag fortfarande vill det och kommer alltid vilja. Utan dig känner jag mig tom, du och jag var som systrar, Det som sårar mig mest är att du är lycklig och klarar dig lika bra utan mig och inte bryr dig. 
Det var du och jag som skulle vara gudmor till varandras barn och våra barn skulle bli bästakompisar som vi var. Det var du som förstod mig, som kunde få mig skatta även fast allt jag ville göra va att gråta. Jag kunde inte vara sur på dig längre en en timme högst för jag hade saker att berätta och säga. Du fanns alltid där och var där med mig när ingen annan var det. Du jag jag har delat dem mesta skratten och gråtten tillsammans.Allt som hänt på den senaste tiden har sårat mig och gjort mig till värdens svagaste människa och vet du vad det värsta med det här är? Att inte ha dig vid min sida. Du har gått vidare, träffat nya människor som verkar göra dig gladare och jag är glad för din skull, Folk tog oss som samma person för vi var så lika varandra, det var dig jag hade som roligast med, med dig då var det mitt äkta leende kom fram på läpparna. Trodde aldrig det skulle bli såhära mellan oss, bara sviker varandra och du sårar mig med fejk leendet du ger mig i skolan eller saker du säger eller gör. Vet att du inte förstår det för jag har det bakom ett fejk leende. Men igentligen skulle jag bara vilja ställa mig och skrika och gråta, ingen förstår hur jag sårad jag känner mig när jag inte har dig. Det känns tomt inom mig som någon kommit och dragit ut det som tog mest plats i mitt hjärta, Kan inte fatta att jag förlorat den personen som betytt mest för mig....Älskar dig så mycket och kommer aldrig kunna låta dig gå <⁄3 

I try to stop missing you

 

10 saker ni inte visste om mig.

1, Jag hatar thaimat och kinamat och sånna där äckliga blandningar. 
 
2, När jag var liten prata jag typiskt stockholmska som en bitch typ.

 
3,Jag är typ rädd för mörker, eller får demperation utav det och tänker på döden och samma med gamla hus/saker osv..
 
4,Jag har hur mycket kläder som helst både som hänger och i lådor men jag använder inte ens en tredjedel.
 
5, När jag mår dåligt lyssnar jag på musik och kollar efter citat eller kollar på One Tree Hill och båda får mig att må så mycket bättre, ja det är konstigt. 
 
6, Jag längtar sååå till gymnasiet och börja om och kanske slippa all drama, men innan de längtar jag till sommaren asså åh kom nu. 
 
7, Ingen vet hur jag känner just nu med mig själv och för alla andra.
 
8, Min förebild är Brooke Davis, personen hon är i filmen eftersom det så jag vet hur hon är.
 
9, Jag har 5 st småsyskon 
 
10, Jag HATAR Sverige, kallt tråkigt och mörkt
 
 
 

Kul kul...

Senaste
Låt du hörde: 2012 låten
Film du såg: The last song
Mat du åt: Pasta och nån köttgrej
Kram: Wilma haha
Puss: Viktor
Känslan: Happy like always
Bråk: Min kompis
Resa: Turkiet
Glädje: När min kompis skrev en sak
Längtan: London
Personen du träffade: Pappa
Personen du pratade i telefon med: Sebbe
Personen du fick sms av: Viktor
Antingen-eller-frågor
Storstad eller landet: Storstad
Hamburgare eller pizza: Det beror på vart man äter
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Chihuahua
Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet 
Mcdonalds eller Max: Donken såklart
Vin eller öl: Hmmmmmm----
Charter eller skidsemester: Charter
Sverige eller utlandet: Utlandet
Sport eller nyheter: Nyheter
Hockey eller fotboll: Hockey
Sommar eller vinter: Sommar
 
Fem saker ni alltid har i kylskåpet
- Mjölk
- Jucie
- Smör 
- Vatten från kylskåpet haha
- ägg typ
 
Fyra saker du inte kan vara utan
- Musik
- Pengar
- Mobil
- Mina Oth 
 
Tre saker du absolut inte kan äta
- Äckliga blandningar som wok och sånt där, ew. 
- Blodpudding
- Kokt korv
 
Två saker som gör dig glad
- Citat och musik haha
- Mina familj/vänner
 
En sak du gör varje vecka
- Går till skolan

Veckans planer

Idag: Ska jag väl inte göra speciellt mycket, tänkte städa mitt rum sätta på brun utan sol kanske och dusha göra mig fräsh och lägga mig och kolla på någon film. 
 
Tisdag: Efter skolan drar jag och min kompis Sofia in till stan för att först äta middag och sedan kolla lite prao platser och sen ska vi till östra real. Det är en gymnasium som verkar jätte bra och båda vi skulle vilja börja där, så vi ska åka dit för det är öppet hus och kolla hur det är där och så. Senare åker jag hem till mamma för min syster Cornelia fyller år på Onsdag så ska sjunga för henne på morgonen och så. Tror jag tränar i någon halvtimme när jag kommer hem också. 
 
Onsdag: Inte bestämt något speciellt, antingen åker jag till mamma eftersom Cornelia fyller år eller så åker jag hem tränar, pluggar osv...
 
Torsdag: Vara med Sebbe tror jag, har ju lovat att kolla One Tree Hill med honom eftersom han aldrig sett de och han måste ju se de :D
 
Fredag: Träffa Hannah och köpa färg för ska färga hennes hår mörkt sen hittar vi väl på något roligt! 
 
 

Träning!

Kom hem runt halv fyra och duktig som jag var bestämde jag mig för att jag skulle träna så jag satte på mig lite andra kläder och gick ut och sprang i 30 min. När jag kom hem satte jag på hög musik och gjorde styrka hemma eller ja typ sitapps armhävningar osv i 30 min! Tycker jag varit riktigt duktigt nu faktiskt, stanna inte eller någon gång! Nu ska vi försöka köra såhära 5 gånger i veckan fram till sommaren, tror jag även ska skaffa gymkort men vi får se. Idag var det rätt så skönt i skolan, orkar verkligen inte lägga upp outfitt men jag hade ett par svarta Desiel jeans och min gant tröja. Fick panik imorse, jag lockade mitt hår sen såg jag ut som guldlock så jag var tvungen att platta allt mitt hår igen och det är helt jävla elektiskt nu eftersom jag använde hårinpakning igår. Men tror vi ska äta snart men vi hörs! Puss!

Det här smset gjorde min kväll..


GODNATT ♥

Nu ska jag lägga mig och kolla på fullt hus! Så jävla bra haha! :) g

Fötterna upp i luften, vi ska bli fulla, livet är meningslöst


No wishes!! TO DO :)


Fick en liten fråga!

Fråga: Hur mycket kostade den ? Kram
 
Svar: Den kostade 1099 kr :) puss 
 
 

Blir sååååååååhär glad av låten

 

Dreams

Jag har väldigt många stora drömmar men vet ni? Jag tror på att varenda en kommer att gå i uppfyllelse för annars gör dem inte de, även om jag inte har utseendet eller talangen kan man ändå få ihop sina drömmar på ett eller annat sätt. Jag vill flytta ifrån det hemska Sverige där allt är så mörkt och tråkigt. Jag vill flytta till USA och efter gymnasiet och bo i en lägenhet mitt i staden när jag pluggar, där det redan börjar bli ljust om dagarna 3 på natten och där du kan gå ner till standen vilken dag i veckansom helst och gå ut och springa på stranden på morgonen eller gå och shoppa i alla deras underbara affärer med massa märkes kläder som man kan drukna i. När jag precis flyttat dit är jag är runt 18 vill jag ha ett eget fik som jag äger och jobbar på medans jag pluggar där i tre år till, lär mig engelska och kommer närmare mitt klädföretag. Medans jag gör det vill jag även försöka att bli Victoria Secret modell och efter jag pluggat klart ska jag jobba som det några år och samtidigt ska jag skapa en egen klädlinje. Eftersom jag varit VS modell kommer många vilja köpa kläder av mig och det är då mitt företag går uppåt. Jag vill kunna göra kläder som JAG tycker om, dem behöver inte vara annerlunda osv men tänk dig när du har på dig ett plagg är det oftast något du vill kunna förendra på det, lägga till något eller ta bort något. Och tänk att kunna göra de? Lyckan liksom. Jag vill träffa en underbar pojkvän i Sverige eller i Usa som är hockeyproffs och ska vara snygg och ha ett hjärta av guld som jag alltid kan prata med som hjälper mig upp när jag ligger på botten, vi ska bo i ett hus vid stranden i LA eller något annat bra och ha otroligt stort vitt hus med högt i tak och ljusa väggar och stora fönster där ljuset kan komma in, det ska ligga högt uppe och man kan kolla ut över hela staden på ena sidan och ut över stranden/havet på andra sidan. Jag vill ha en pool sen på ena sidan är de som ett stup ner och där nere är havet, som i Wild Child om ni har sett den. Jag och min pojkvän ska gifta oss på en strand en sommardag med bara våra nära vänner och släkt och dansa i solnedgången. Efter det ska vi skaffa tre barn med jätte blåa ögon och blont hår som jag älska över hela mitt hjärta och vara jorden bästa mamma. Jag ska skämma bort dem och dem ska ha så otroligt snygga kläder men ändå ska jag uppfostra dem fast på ett bra sätt. Dem kommer alltid kunna prata med mig om det är något och berätta allt för mig och kunna gråta i min famn för jag kommer aldrig dömma dem. Jag vill inte leva det där tråkiga rutin livet att man går upp går till jobbet kommer hem äter middag kollar på tv och sedan går och lägger sig. ALDRIG. Så otroligt tråkigt, vill leva och göra spontana saker. Jag vill kunna åka till jobbet när jag vill och jobba hemma, hinna vara med min familj och mina vänner. Jag ska leva mitt drömliv och det kommer bli så jävla bra.

Godmorgon!!

Godmorgon mina änglar! Eller inte godmorgon kanske men ja eftersom det är första inlägget så ja :) Jag vaknade kring elva av att pappa frågade om jag ville ha frukost och det ville jag ju och då gick han ut och fixade de! Skönt, älskar att gå upp så är allt redan klart hehe! Idag har jag inte gjort så mycket, pappa och dom åkte iväg och spela hockey så satte på hög musik och gjorde mig själv på riktigt bra humör "dance your tears away" Idag ska jag träffa Sebbe tror jag, han skulle smsa efter sin träning, tror han gjort de men orkar inte gå bort till mobilen i högtalaren haha! Vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske kolla One Tree Hill! Juste jag kolla klart på den sista säsongen idag, jag dör, vad ska jag göra nu? asså satt och skratta och grätt i slutet för det är så sjukt bra. Det får en på så jävla bra humör och hjälper en när man mår dåligt, om de brann och jag skulle ta med mig saker ut från mitt rum skulle det vara mobil, laddare och mina One Tree Hill boxar. Hehe! Men ska börja om igen tror jag, ni som inte sett det borde verkligen se det, det finns på www.swefilmer.com iallafall upp till 7an! Men nu måste jag börja fixa mig och så, puss puss! 

Gårdagens/dagens outfit

Gårdagens outfit
Skjorta - Hm 
Tröja -Lyle & Scott
Jeans - Desiel 
Skor- Hunter
 
Dagens ute outfit (eftersom jag bara var ute)
Jacka - Vero moda
Strumpbyxor . Ingen aning
Skor - Hunter
Halsduk - Hm 

Nytt i garderoben


Todaaay

Sitter hemma nu och lyssnar på musik och försöker reda ut lite saker! Jennie är borta i helgen så ikväll är pappas brosa och hans tjej här hon frågade nyss om jag inte kunde gå upp och köpa godis och hyra film så ska gå ut och göra de nu! Men idag mötte jag upp Hannah i stan vid 4 så kolla vi lite i affärer, jag hitta en gant tröja som jag köptte! Kan lägga ut en bild på den lite senare, sen åt vi på Vapiano och bara prata om allting som hänt osv..Jag har inte träffat henne på evigheter så det var kul att prata och så! Har saknat henne!! Men nu måste jag skynda mig ut så de inte hinner stänga, men jag skriver mer inlägg ikväll/natt det är då jag har tid liksom! Ska även lägga upp dagens outfit och gårdagen! Men vi hörs senare puss puss!

Vad finns de här i? ;)


Magic Mike

Idag kom jag hem efter jag varit med Sebbe och hans kompis, Albin tror jag han hette. Sen hade pappa hyrt en film så vi kollade på den, eller jag sa att han skulle hyra den haha! Men det var iallafall Magic Mike asså fyfan vad Channing Tatum och Alex Pettyfer är snygga
 
dör ju. Åt klass och hallon och så lite mysigt hihi! Nu har jag typ suttit och smsat och bloggat fixat lite saker och så och nu tänkte jag lägga mig och kolla lite avsnitt av One Tree Hill, snart har jag kollat klart på hela serien :( vad ska jag göra då? börja om!! Hahahaha men imorgon ska jag möta upp Hannah i stan för att fika och prata om allting, ska bli mysigt! Sen kanske vi drar hem till någon eller så åker jag och träffar Sebbe eller något. Har fått han att kolla One Tree Hill om jag är med så vi måste göra det!!!

Saknar det hära.


Min fina kusin Ofelia ♥


Gårdagens outfit

Igår hade jag en jätte enkel outfit men jätte skönt att ha mjukasar
 
Mjukisbyxor - Hm tror jag? 
Tshirt - Ralph Louren
Tjocktröja - Abercrombie and fitch
Väst - Hollister 
Skor - Converse

Åhhhhhh


Påväg till skolan!

Förlåt att jag inte blogga något igår ikväll men vi kolla på one tree Hill eftersom jag tog med säsong 8 så hon kunde få låna den! Sen gick jag och la mig vid 1 kanske. Men har fixat massa inlägg till ikväll! Kommer även lägga upp gårdagens outfit och dagens. Men nu är jag påväg till skolan, bussen kommer ju aldrig! Skit sen så jag passa på att blogga lite! Men jag lovar er att ni får massa inlägg ikväll, men det blir lite senare för ska vara med sebbe och Fabian efter skolan! Men puss puss :)

Så fin bild...


Fortsätt så!!


Var tvungen att skriva av mig lite ;)

Vissa saker kan ta dig ändå ner till botten men de viktigaste är att du kämpar för att komma upp till toppen igen hur mycket de en sårar dig. Du måste upp, för när du kommit upp och sedan ramlar ner igen kan de göra så jävla ont men du har du så mycket lättare att komma upp igen och ännu lättare för varje gång som går. Allt som inte dödar dig gör dig starkare. Jag är så lycklig just nu för de jag har och hur jag mår, visst har jag förlorat många personer men mår ändå sjukt bra vilket förvånar mig och om dem inte vill ha mig i sina liv behöver dem inte de då sårar dem bara mig och trycker ner mig. Jag kan klara mig utan dem. Så kom ihåg att alltid kämpa till de sista för din dröm,vad du vill eller för att må bra. För en dag kommer du nå den om du kämpar tillräckligt hårt. Håll ditt huvud högt, dina ögon torra, skratta mycket och lev ditt liv för det är så värt att leva.


Seriös bild? haha!

Nu går min buss om 4 min så måste springa puss puss vi hörs senare!
 
 
 

Min fina

Utan dig hade jag aldrig klarat mig igenom det här, det är du som lyser upp mina dagar. Tack för du finns, loveu ♥

Lite intressant fakta eller inte

Hey sitter och äter avokado och pommfrites krydda, seriöst det bästa som finns så jävla gott, haha! Idag ska jag åka till Mickis och sova där, ska bli skönt älskar att sova där och så lite mysigt! Imorgon börjar vi kl 10,35 ska bli så skönt att få sovmorgon, vi har typ alltid håltimmar idag slutade vi 11,55 också så det var också skönt men vill ju få bra betyg också ;) Min syslöjd lärare hade faktiskt pratat med våran mentor att jag var jätte duktig där och det är ju bra eftersom jag vill starta ett eget klädföretag :D Outfiten kommer sen också och lite fler inlägg men hade bara mjukisar och en tshirt på mig idag, så jävla skönt faktiskt men hatar att ha det igentligen...jaja! Kommer mer inlägg senare puss! 

Puss puss


Godnatt ♥

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på några avsnitt av One Tree Hill så de kan få mig att tänka på annat. 
Annars dusha jag precis och bestämde mig för att imorgon ska jag hem och träna, behöver det för att må bra
och sova också så godnatt ♥ Osminkad brud!

Outfit

Använder rätt så enkla kläder i skolan för orkar inte fixa mig knappt! Men idag hade jag en rosa Ralph Louren tröja med ett par svarta jeans och sen till de min skinnjacka och min hollies mössa! 

Outfit

Använder rätt så enkla kläder i skolan för orkar inte fixa mig knappt! Men idag hade jag en rosa Ralph Louren tröja med ett par svarta jeans och sen till de min skinnjacka och min hollies mössa! 

Länkbyte

Nu tycker jag ni ska klicka er in på en jätte söt tjej med en grym blogg. Hon är otroligt stark och gör mycket intressanta, roliga och bra inlägg och bloggar flera gånger om dagen! Gå in på hennes blogg nu och flera gånger framöver ni kommer absoult inte att ångra er!  Tryck på bilden för att komma in på hennes blogg!

Lite sen video från idag hahaha

Lite sen video från idag hahah


Wey wey

Har faktiskt tänk på det här nu ett tag att börja skriva dagbok. Låter som jag går i trean men ja typ som i filmen Lol, vill ha någonstans där jag kan berätta mina känslor och hur jag känner och få ut allt från mig som bar så mycket vikt. Så är det bara att när man öppnar boken och börjar skriva så kan alla känslor komma fram och det är att okej att gråta men sen när man sedan stänger boken ska man tårka bort tårarna från ens kinder och vara stark och visa att ingen kan trycka ner mig. Jag tror det är en jätte bra ide iallafall så ska se om de funkar, skulle nog dö bara ifall någon läste den men det ska ingen få. Juste Jennie kom hem med en kalender till mig också, jätte bra att ha så jag vet när saker händer osv.. 

Duktig tjej som städar rummet :D


Bokat resa

Japp nu har min familj bokat in en resa till Mallorca, vi ska även åka med min farmor och farfar och pappas brorsa och hans tjej. Ska bli jätte skönt, älskar verkligen Mallorca känner mig typ hemma. Har varit där 10 gånger innan kanske så vet alla resteranger som är bra och hotell och hur bra allt är där, super skönt. Och det jag tycker är otroligt bra också är att det är mycket svenskar som åker dit och hatar att känna mig typ ensam i ett språk man inte kan darför känns de skönt att ha massa svenskar omkring sig och så! Vi ska bo på ett jätte fint hotel precis vid stranden som heter Sunwing Alcudia Beach. Vi åker den tredje augusti tror jag det var och är borta i två veckor!! Längar jätte mycket, plus ni som inte visste de så åker jag och min kompis Tuva med min pappa och hans tjej till london den 16 mars för massa shopping! 
Här är lite bilder på hotelet iallafall. 

Skolaaaa

Kom precis hem, har haft skola idag och somna på båda so lektionerna så sov kanske 1,30 i skolan haha! Skit skön, jag vet jag ska satsa så tänkte faktiskt sätta mig och plugga och sen äta eller tvärt om, behöver verkligen det. Vill träna mig till sommaren 2013! Men men, ikväll tänkte jag inte göra något speciellt, ska kolla One Tree Hill ett avsnitt innan jag gör något annat? Jaja får se! Har inte så mycket mer att säga just nu men vi hörs snart puss puss :*

Godnatt mina fina

Med detta inlägg säger jag godnatt för ikväll. Nu ska jag lägga mig med mina rosa tofflor i min newport och kolla jordens bästa serie One Tree Hill! Är inte ens trött vilket är rätt konstigt eftersom jag sov 1,30 i natt men ja de blir säkert bra. Imorgon ska jag nog träffa Viktor innan hans träning sen ska jag själv försöka komma hem och träna känner att jag behöver de nu faktiskt. Men jag hör av mig imorgon på morgonen om jag hinner puss puss! 
 
Var bara tvungen att lägga upp den här bilden, kolla vad långt hår jag hade. Fan vad jag ångrar att jag klippte av de :( 

Kommentar

Kan inte du tipsa om bra filmer eller typ bra viktiga appar du har? ;)
 

Jo abosolut, min favorit är ju One Tree Hill fast det är ju inte direkt någon film utan en serie men den kan jag ändå tipsa er om jätte mycket. Det är grymt speciellt om man mår dåligt, man mår så mycket bättre av att se det. Men om vi går till filmer skulle jag nog säga alla av Nicolas Sparks, själv äääääälskar jag kärleksfilmer så det kan nog vara det. Men iallafall typ The notebook och alla dom där! Om ni vill att jag ska berätta alla är de bara att komentera det. Appar... jag har knappt några appar jag har dem enkla som instagram, kik, spotify osv..inga speciella! 

Fucking förebild


Keep your head high and heart strong


Outfit

Har lite svårt att uppdatera på dagarna sådär, vill inte lägga upp massa tråkiga inlägg och ointressanta inlägg. Idag var det ju iallafall första dagen i skolan efter lovet, det börjar väl bra är glad och mår bra även fast det är mycket som händer runt omkring mig. Efter skolan åkte jag hem till Mickaela min moster och var där i en halvtimme fick lite bilder från julafton och även mitt smink, kamera osv... Såg ju förjävlig ut idag, hatar att använda smink som jag inte är van vid. Senare när jag kom hem la jag mig i sängen för att blogga och märker att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Det är så konstigt för det spelar ingen roll hur lite jag sover eller något, sov liksom 1,30 min inatt men är ändå aldrig trött på dagarna bara precis när jag precis vaknat. Men det är de när jag lägger mig och tar de lugnt kan jag knappt hålla ögonen öppna, så kan inte göra det. Men vem vill de när det finns viktigare saker att göra en att sova? ;) 
Hade ju inte min kamera imorse eftersom den var hos mickis så jag tog lite bilder när jag kom hem på min outfit. 


Påväg till skolan

Sitter på tåget påväg till skolan just nu. Börjar ju klockan nio, vilket var rätt skönt eftersom vi brukar börja åtta typ varje dag. Men jaja, har sovit två timmar i natt tror jag. Jag kunde verkligen inte sova igår så jag låg och smsa med lite folk och satte även på The notebook! Åh vad jag älskar den filmen. Sen försökte jag verkligen att sova och då var klockan halv 6?....kanske! Fast nu kan jag iallafall vänta tillbaka mitt dygn. Idag har jag på mig en enkel Tommy Hilfiger tröja och sen bara ett par svarta crocker. Sen till de har jag jag en skinjacka och en burberry scarf.

Sen orkar jag verkligen inte med vädret, hatar snö och regn. Kan de inte bara bli sommar!!


Tycker inte ni jag förendras?

Det här är 31 dec 2010, 2011, 2012. 
Herregud vad jag förendras både i utseende och som personlighet. 
 

Today is the first blank page of a 365 page book. Write a good one

Det är ett nytt år och nytt liv nya tag. Har lärt mig sjukt mycket av 2012 båda bra och dåliga saker. Varit med om saker som jag ångrar men även saker som gör mig starkare och till en bättre person. 
Halva året hade jag en pojkvänn som jag var oroligt kär i och trodde jag aldrig skulle bli kär i någon annan en honom. Vissa dagar fick att mig till värdens lyckligaste tjej och vissa dagar fick han mig att gråta till söms. Men då trodde jag att de var så kärlek var, men jag har insett att kärlek handlar om lyckan att få vara med dem, kunna lita på personen mer en någon annan och kunna säga allt till den och att den ändå ska finnas kvar där. Alla förtjänar en kille/tjej som bara gör en glad som aldrig ignorerar en och får en att känna sig ensam. 
Just då i 7an var jag så nere i honom, så kär så jag lät honom vara hur han ville mot mig och behandla mig som han ville och allt var på hans vilkor. Menar absoult inte bara dåligt och att han var en dålig person. Men jag var så liten så svag att jag aldrig skulle kunna göra slut med honom eftersom han fick mig att känna på ett speciellt sätt som jag aldrig känt. Efter allt när allt var slut har jag också gjort väldigt dåliga saker som jag inte direkt ångrar eftersom de var exakt vad jag ville då men jag kan säga att jag är otroligt ledsen för jag sårade folk omkring mig. Men ändå är jag glad att jag gjorde vissa saker eftersom det visade min styrka som jag fått att jag inte behövde någon som styrde över mig och det var då jag insåg att när jag fick mitt hjärta krossat fick de mig att bli 10000 gånger starkare. Jag var svag och otroligt mycket tårar, När jag hade de ville jag inte annat en att de skulle bli helt igen och jag skulle känna mig glad och lycklig.  ALLA kommer gå igenom det någon gång och de är nog de värsta man kan gå igenom, de gör så ont. Men idag är väldigt glad att det hände då för de har gjort mig så stark och jag vet att jag aldrig kommer komma ner till den nivån igen och vara så svag. Visst kommer jag må dåligt vissa tider och gå igenom saker som är inte är dem bästa. Men utav 2012 har jag lärt mig att gå vidare. Tänk hur många killar de finns där ute liksom?
 
Under 2012 har jag även fått nya vänner och förlorat vänner , vissa var det svårare att förlora andra inte. Men jag behöver ingen i mitt liv som inte vill vara där. Jag har haft mitt livs bästa sommar tror jag. Jag var utomlands två gånger med min underbara familj. Jag mådde väl inte som bäst i början av sommaren men sedan var de någon person som tog upp mig på banan igen så jag började må bra igen. Efter de var jag bara med folk jag tyckte om och gjorde mig glad och fick mig att må bra och det är bara sånna man behöver i livet. 
 
Jag har även varit otroligt lycklig vissa stunder och gjort galna saker som jag aldrig gjort förut. Men det är de är att vara tonårig. Att ha sin bästa tid men även sin sämsta, göra misstag som man lär sig av. Det är dem misstagen som gör att du är där du står idag.  Men de här året har jag bestämt mig att ingen kan ta över min lycka igenom någonting. Jag ska leva mitt liv och göra de bästa utav de, jag ska lämna de som får mig att må dåligt bakom mig och sikta framåt och inte kolla bakåt. Självklart kommer alltid lite av mig vara kvar där bak och vänta men jag kommer må bra och leva ändå. Göra allt negativt till posetivt och leva efter de och ingen eller inget kan ta bort mitt leende från mina läpper, spelar ingen roll om de är fejk eller äkta det ända som spelar någon roll är att du ser värden på ett helt annat sätt om du bara ler. 

 
 

Min dag

Kan ju börja med att berätta vad jag gjort idag. Imorse ringde Sebbe och ringde mig vid 10 och sa att jag skulle gå upp och jag lovade honom att göra de men råkade somna om igen blev väckt av pappa lite senare vid tolv och då gick jag upp och dusha och börja fixa iordning mig. Sen drog jag hem till Fabian där Sebbe och Tyra var, vi gjorde väl inget speciellt direkt, prata spela lite fifa osv...Sedan prata jag lite med Frida och vi bestämde oss för att åka och fika på castello i centrum så jag hoppade på hennes buss så åkte vi dit och satt och prata om massa saker någon timme senare tog vi bussen hem till henne. När vi kom dit hade vi inte speciellt mycket att göra så vi gjorde en driv video där vi såg ut som två fjortisar, videon finns på fridasvaan.blogg.se Sen gick vi och kolla hockey efter vi ätit och så och senare drog jag hem. Nu har jag precis dushat, rakat benen, haft hårinpakning osv så känner mig fräsh. Älskar att göra de! Ja det var väl lite om min dag, imorgon är de skola vilket suger men ska satsa på skolan nu och få sjukt bra betyg så jag kan komma in på de gymnasiumet jag vill gå på. Efter skolan vet jag inte om jag skulle träffa Viktor men tror inte jag kan för måste åka hem till min moster för att hämta mitt smink och det som jag glömde där men vi får se imorgon. Vi hörs puss 
 
 

New year, new life

Nu har jag bestämt mig och ja jag säger såhära varje gång jag börjar blogga att jag ska fortsätta osv men nu ska jag verkligen försöka att göra de och göra de så bra som möjligt. Det blir nog kring 4-5 inlägg om dagen, kommer lägga upp min outfitt varje dag, tips, vad jag gör osv.. Dom flesta som läser min blogg tror jag redan känner mig men kan ju ändå berätta lite om mig själv, jag heter Johanna Alkesjö och är 14 år och fyller 15 år den 25 maj. Min mamma bor i Huddinge och min pappa i Solna fast nu ett tag har jag bara bott hos min pappa av olika anledningar. Jag går i en skola som heter kvarnbergsskolan i Huddinge i klass 8D. Vet inte riktigt vad jag ska berätta om mig själv men om ni läser min blogg vardagligen så kommer ni nog få reda på mycket och om de är något ni undrar över eller vill säga så kan ni alltid kommentera nedanför inlägget. Ha det bra så länge! :D 

RSS 2.0