Sunshine

Godmorgon! Vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost nu. Igår blev de ingen bloggning men jag var bara i skolan och sen åkte jag  och Tuva hem till mig för att fixa mat och sedan köpa gymkort, fick ett årskort av pappa så nu ska jag kötta varje dag :D haha! Sen kom jag väl hem kring halv tio då dusha jag och fixa mig och eftersom pappa var på fotbollsmatch så var de bara jag och Jennie hemma så jag tyckte hon skulle börja kolla PLL så vi kollade första avsnittet utav de :) Sen var jag skit trött så gick och la mig, idag får vi se vad jag ska göra ska iallafall träffa Tuva senare och träna men  vet inte om jag åker själv en gång nu innan!! :) Men vi hörs sen!

Godnatt my lovers

Hej bloggeeeen! Har precis gjort massa läxor och pluggat till prov. Eftersom ska läsa min bok till imorgon plus skriva en samanfattning, min novell ska vara inlämnad och även so prov och spanska läxa så det är mycket nu! Men ska försöka hinna med bloggen iallafall. Imorgon får jag se vad jag hittar på ska iallafall med Tuva till tandläkaren först och sen så gör väl vi någonting men nu ska jag lägga mig och kolla PLL och måste även plugga lite glosor men vi hörs senare puss <3
 

Be yourself

Många trycker ner folk just för att de har något imot dem eller för att de inte gillar det dem gör eller för att de helt enkelt är avensjuka. Det spelar ingen roll hur du en gör, om du gör bara bra saker eller bara dåliga, folk kommer att försöka trycka ner dig iallafall och hitta fel på allt. Så allting handlar om att du måste vara dig själv och försöka hitta din egna väg och skita i allas skitsnack och alla kommentarer och bara gå på din egna väg för det är då som du kommer komma som längst. Skit i vad folk tycker, för varför ska du bry dig för? finns de någon anledning? nej det gör det inte så var dig själv och gör det du tycker om och låt inte de andra berätta för dig vem du är för det är du ska berätta för dem vem DU är.

Music

 

Sick

Idag blev en hemma dag för mig, kände mig inte så bra så ja hoppas det blir bättre till imorgon. Har bara pluggat idag, kollat pll typ. Ganska skönt faktiskt! Vet inte riktigt vad jag ska säga, om jag ska till skolan imorgon ska jag nog göra något med Tuva efter. Får se vad vi hittar på! :) Men vi hörs senare puss!


Godnatt

Ligger i min mysiga dress och kollar pretty little liers nu. Ska sova sen och försöka må lite bättre! Vi hörs imorgon puss! :)


Glad tjej

Vet ni? En riktigt rolig grej som hände i London var att jag stod och väntade med Tuva och Pappa för att Jennie skulle bli klar och köpa sina grejer på Victoria Secret så står vi vid ingång så är det en mörkhårig kille kanske 19 år som går fram till mig och frågar om jag vill jobba för Abrecombie and Fitch. Först visste jag typ inte vad jag skulle säga för var så chockad så sa bara att jag inte bodde här och då frågade han om jag var här på semester och isånafall hur länge och skulle ju bara vara där i två dagar till då så ja. Men tyckte det var riktigt roligt iallafall och sa hej till han en gång till när jag gick förbi han :D Lite tråkigt bara att jag inte kunde jobba där eftersom jag inte bor i London. Åh vill verkligen bo där nuuuu! Men vi hörs senare puss :)

Kläderna från London

Man kanske inte ser världs bäst på bilderna men ni får bättre bilder när jag har på mig kläderna och visar outfitt även vart kläderna kommer ifrån. Köpte även en vit blus också och ett till par skor men ni får se dem sen + lite smågrejer som krämer osv! Puss

Dagens Outfit

Vit spets tröja - The Sting 
Rosa skinn jacka - Forever 21 
Scarf - Primark
Halsband - Marc Jacobs 

Dagens Outfit

Vit spets tröja - The Sting 
Rosa skinn jacka - Forever 21 
Scarf - Primark
Halsband - Marc Jacobs 

<3

London var verkligen helt underbart, alla som inte varit där borde verkligen åka dit på en weekend eller något. Det var så himla mysigt, alla var så glada, framåt och snälla, ex när vi skulle hem skulle jag och min kompis Tuva upp för trapporna med jätte tunga väskor och då är det två olika killar som hjälper oss upp med väskan liksom. Alla i affärerna vill verkligen hjälpa till osv.. Vill bara tillbaka dit nu! 
 
Men iallafall när vi kom dit åkte vi tåg från flygplatsen till hotelet, vi bodde på ett hotel som hette Holiday in. Jätte fint hotel, 4 sjärnigt så det var nice och med starbuks precis över gatan. Så vi gick och tog en starbucks och sedan ut för att shoppa! Hela shoppingen var som ett himmelrike, blir så glad när jag tänker på det. 
Hade även otroligt roligt, har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde de dagarna jag var där. Har även aldrig shoppat för så mycket pengar på sån liten tid heller, shoppade för kring 10 000 så har 4 000 kvar vilket är jätte bra enligt mig. Ni ska få se sedan vad jag shoppade. Älskar verkligen att shoppa, blir så glad varje gång jag köper något asså åååh ingen fattar känslan :D 
 
 

London osv

Hej ingen uppdatering har det varit på rätt länge eftersom jag varit i London och varit upptagen men ska se om jag kan ta igen det nu genom att börja blogga som vanligt. Hade tänkt lägga upp bild på allt jag köpt ikväll även outfitt osv..Ska även berätta om London och hur det var osv! Men vi hörs senare puss :* Tack för ni fortsätter att läsa!

Members.com

Tycker alla borde klicka sig in på den hära sidan, de säger märkes grejen så mycket billigare en vanligt men dem har bara ett visst antal saker och de kanske bara finns på hemsidan i 4 dagar eller något så tycker ni verkligen borde kolla in hemsidan puss! Juste ni måste bli medlemar för att kunna köpa men de är inte alls svårt!! Tryck på bilden för att komma in på hemsidan

WEY HEY

Sitter hos Mickis och Micke nu medans Tuva leker med katten och Ofelia haha. Snart ska vi åka till Mormor och träffa alla, senare ikväll ska jag kanske träffa någon kompis eller så sover jag kvar där. Kan inte uppdatera så bra på helger men jag försöker! men vi hörs senare puss! Lotta igår hahaha
 

Holaaaaaa

Hej bloggeeeen, sitter och väntar på att Tuva ska dusha klart sen ska väl pappa fixa någon mat och sen ska vi åka till Mickaela och sova där. Super mysigt! Idag åkte jag Frida och Tuva in till Söder för att fika och hittade ett jätte mysigt nära stationen så vi satt där och prata i någon timme och sen åkte Frida för att möta upp Vendela och vi hem till mig. Imorgon ska jag till mormor på morgonen med Mickis för att träffa Madde som kommit hem från Thailand precis, tror det även kommer vara flera där :D Så ja, sen ska jag nog träffa några kompisar och vi hittar väl på något skoj! Nä men vi hörs senare puss!
 

Godnatt ♥

Inte bra bloggning kan jag erkänna men har haft mycket att göra men är äntligen klar så ska kolla lite tv-serier snart för att sedan sova. Imorgon ska jag träffa Frida och Tuva efter skolan och vi får se vad vi gör för något roligt. Men vi hörs imorgon puss ♥

Stockholm Stockholm stad i världen Stockholm Stockholm världens stad

 


























 
 

Tjo tjooooo

Hejsan bloggiiii! Sitter och har precis ätit, åt kött och klyftpotatis! Så sjuukt gott haha! Snart ska jag och pappa åka till Ikea för behöver lådor där jag kan lägga i mina kläder speciellt nu efter London. Igår var det faktiskt rätt kul på Cheerlidningen, lärde mig mycket nytt och vi ska prova igen på Söndag. Förlåt att det inte blev någon uppdatering igår men kom hem vid 10 och då kände jag inte för att ta upp någon dator hos Tuva. Men idag slutade vi kring 12 och vi satt kvar lite i skolan sen var jag en stund med Anna och Tuva och sen åkte jag hem fixa lite mat till mig kollade pll och skrev lite på min novell. Måste verkligen bli klar idag. Men ikväll när jag kommer hem ska jag försöka så det blir bra uppdatering, juste har fått bilderna också så dem får ni i nästa inlägg puss :*

Grattis Jontiboy!


Cheerlidning

Sitter i bilen påväg till cheerlidningen, som sagt blir de inte så bra uppdatering ikväll eftersom jag ska sova hos tuva men ska försöka mobilblogga och lite sådära!! Träffade inte Ebba idag eftersom jag aldrig skulle hunnit det men ska träffa henne nästa vecka, men nu ska vi gå av, skricer hur det gick på det sen! Puss!


Godnatt my lovers

Har precis dushat och nu ska jag ta och lägga mig och kolla på film och smsa lite med några roliga personer. Imorgon är det skola och efter skolan ska jag möta Ebba i stan och fika och prata en massa sedan ska jag följa med henne och kolla bikini för hon ska till Thailand snart. Sedan vid 6 åker jag hem till Tuva och därifrån ska vi åka till Cheerliding för att testa där så det kommer säkert bli super kul. Sover hos Tuva sen också så kanske inte blir bästa uppdateringen så ni vet men uppdatering blir det :D Puss vi hörs!

Det var som om de tog orden ur hjärtat på mig.


10 saker ni kanske inte visste om mig.

♥ - Jag nyser varje morgon jätte mycket haha. 
 
♥ - Jag får jätte blå ögon när jag gråter. '
 
♥ - Jag kan börja gråta när jag tänker på vissa kläder och kollar på massa fina kläder som jag ska köpa i London osv..låter hur konstigt som helst men det är faktiskt sant :D 
 
♥ - Jag kollar ALLTID bäst före datum på saker och kan inte äta dem om det är en dag gammalt. 
 
♥ - Jag har blviit riktigt nyttig på sista tiden, äter aldrig godis, chips osv och ska även skaffa gymkort. 
 
♥ - Jag ska fixa fransar innan jag åker till london och naglar när jag kommer hem.
♥ - Jag blir aldrig sjukt verkligen ALDRIG och fryser inte mycket heller, gick liksom med skinnjacka i 15 minus i vinter. 
 
♥ - Jag är otroligt lycklig just nu och glad för det jag har, med mina vänner familj osv..
 
♥ - Får panik över folk som luktar äckligt, klarar inte av det. Måste typ byta plats om jag sitter på tåg/buss..
 
♥ - Jag pussar alltid på mobilen och blundar och viskar framför händerna vad jag önskar mig på 09.09, 21,21 ja alla sånna där haha. Spelar ingen roll om jag e bland folk, har som en tvångstanke. 
 

Q/A

Q - Lovisa Puskas: Vart står ni på loppis någon stans & vad brukar du sälja liksom? :) Är det lätt att få ihop pengar? ;)
A - Johanna Alkesjö: Vi står på ett ställe som heter komethallen i Barkarby, kolla deras hemsida! Det bästa sättet om du vill tjäna pengar är att sälja allt möjligt, barngrejer går åt och även jätte gamla saker så man kan ju fråga mormor/farmor. Ja faktiskt, jag har ju fått ihop 2000 varje gång och det är ju så värt det. 
 
Q - Miranda: Vem är mickis? Varför är du där så ofta?
A - Johanna Alkesjö: Oj lite roligt att du använder olika namn på olika kommenterer! :D haha! Men det är min moster och jag gillar att vara där, tycker det är mysigt och skönt att komma bort ibland. 
 
Q - Hannah Krogh: Fin bild bebis, vem tog den då?
A - Johanna Alkesjö: Haha nämen tack ;)  duuuu :*
 

Me and my Frida in schoool

Tja tja bloggen sitter i min säng nu, har precis ätit. Efter skolan som slutade 16,20 rätt segt men så var jag med Anna en stund och sedan åkte hem till middagen. Vart helt okej i skolan idag, rätt kul faktiskt! Nu ska jag skriva klart min novell som måste bli klar idag och ska försöka hinna med att fixa mina lådor med kläder också. Får verkligen inte plats med alla mina att hänga de så tror pappa ska åka till ikea och köpa någon extra låda jag kan ha eller något liknande! Juste min kompis glömde bilderna idag igen så ni får bilderna från stan imorgon eller på torsdag. Men vi hörs senare puss! 

You can have it if you want it.


Dagens outfit

Tyvärr så tog jag ingen bild idag men jag hade något liknande på mig i skolan idag fast jag hade svarta jeans från gina, vit spets tröja från zara, kenza jacka med hunters och en väska från Cettu. På bilderna har jag vita jeans från Hollister och en lacoste tröja. Hihi puss! 
 

Mitt lov!

Fredag: Första dagen av lovet så åkte jag hem till Mickis och Micke och sov där, köpte hem mat kolla på tv osv..super mysigt! Min fina kusin ♥
 
Lördag: Då åkte jag och badade med dem och även mamma och mina systrar och min andra kusin osv..Lite kul att träffa dem eftersom jag inte gör det så mycket. Sen åkte jag hem till mig och fixade mig sedan mötte jag Linnea, Sofia, Anna vid 8 i centrum och åkte in till stan och fikade på Cafe60. Satt där och prata om allt och inget, jätte mysigt!! Senare åkte de hem och jag och Anna åkte hem och sov hos mig.
 
Söndag: Jag vakna upp med Anna och ingen var hemma för alla var på hockey så vi fixade super god frukost med Smootihe, bär, frukter, mackor osv.. Sen började vi fixa oss och sen kom Linnea och vi åkte in till stan för att ta picture, bilder får ni imorgon!! Men sen åkte vi iallafall hem till Linnea och fixa oss lite och träffade lite folk och sisådär :D Mys!
 
 
Måndag: Vaknade hos Linnea med Anna och det var så himla fint väder så vi satte oss ute och solade faktiskt haha nä men det var så himla varmt och skönt och sen bestämde vi oss för att gå en promenad för att få lite träning liksom så gick i det varma vädret super mysigt. Sen när vi kom tillbaka åkte vi till centrum och mötte Carro och fixade lite saker där och sådär och sedan åkte vi hem till Linnea och jag hämta våra saker och jag och Anna och Carro åkte hem till Carro och senare åkte vi och köpte massa saker till kvällen och sedan kolla vi film och lite sådär och gjorde lite saker och sååå. 
 
Tisdag: Vi vaknade hos Carro och sedan åkte vi till centrum efter vi fixade oss vid 3 kanske och jag åkte hem, skulle ha en hemmakväll hade sovit borta i 5 dagar typ eller med kompisar så det var jätte skönt. Kollade Gossipgirl och lite så. 
 
Onsdag: Jag vaknade fixa lite lunch till mig direkt och sen åkte jag hem till Sebbe där Fabian var, vi prata och gjorde lite saker sådär och sedan åkte vi på bio, vi såg på Ego. Så sjuuukt bra och han som är med är ju inte bara lite snygg..sen åkte vi buss tillsammans men jag åkte hem till Tuva eftersom hon kom hem från Fjällen då så sov jag dära. 
Torsdag: Vaknade hos Tuva och vi åkte in till Söder och kollade på massa olika Vintage och butiker och har hittat en jacka jag ska köpa eller få av pappa när jag kommer hem från London. Kollade i massa affärer som man inte kollat i, super mysigt. Sen åkte jag och träffade en person och efter det mötte jag Anna i centrum för vi hon ville prata om lite saker och självklart att jag ställer upp och vi åkte hem till mig fixade massa mysigt och kolla film och prata massa. 
 
Fredag: Vaknade med Anna hemma hos mig och vi fixade en jätte god frukost och sedan åkte Anna hem och jag mötte upp Sofia och Linnea i centrum och åkte in till Cafe60 och sedan köpte vi lite saker och sedan åkte  hem till Sofia för att sova där, jätte mysigt! 
 
Lördag: Tuva kom till Sofia på söder på morgonen och vi fixade frukost alla tillsammans. Bakade scones och köpte jordgubbar och lite sånt dära. Jätte mysigt! Sen åkte vi hem till oss på kvällen och mötte jag senare Anna, Tuva och Sofia för att gå på bio vid halv 9. Vi såg "du gör mig galen" Mysiiiiigt :D 
 
Söndag:  Då stod vi på loppis, jag Sofia, Tuva, Carro och Anna och fick faktiskt ihop 2000 själv! Så värt det, sen plugga jag och fixa lite saker hemma och sedan mötte jag Anna och va lite med henne och åkte sedan hem eftersom det var skola dagen effer! 
 
 
Lite långt, men det var min vecka. Hoppas ni orkar läsa iallafall! Puss!

Söt tjej -.-

Har inte haft tid någon tid alls på lovet att blogga, har haft fullt upp hela tiden och kände att det var dåligt att halv blogga bara och orkade inte känna stress över det så jag tog väl en "paus" under lovet men nu kör jag igen som vanligt och ska bli så himla skönt för älskar ju trots allt att blogga! Kommer lägga upp ett inlägg där jag berättar vad jag gjort under lovet och lite sådära. Men är jätte glad för ni som fortfarande klickar er in på min blogg även fast jag inte bloggar så nu ska jag göra er glada :D Men nu håller jag på att skriva min novell och plugga lite till hemkunskapsprovet imorgon och lyssnar lite på Anton Ewald , sjukt hur bra han är och snygg!! Kolla hans läppar liksom :oo haha! Ikväll är det top modell Sverige som jag självklart ska kolla på med pappa och Jennie som vanligt, mysmys! Tror pappa ska förhöra mig typ nu på hemkunskapen så vi hörs sen pusselepuss :D 
 

RSS 2.0