5 tips på träningfronten

1, Det viktigaste om man ska träna tycker jag att ha snygga kläder. Man ska ju vara snygg när man ex springer på stranden med sjukt snygga tighta kläder så man ser formerna. Tycker inte bara det är viktigt utan när man är hemma också att få känna sig snygg då blir man mycket mer peppad på att köra. Antagligen är det för att jag är jätte intresserad av kläder men ja jag tycker som jag tycker. Så jag tycker att alla ska lägga lite av sina pengar att köpa riktigt snygga träningskläder för då känner man att man vill använda dem och träna mer och blir mer taggad! Min outfitt skulle nog se ut såhära med ett par svarta tighta springbyxor med rosa detaljer på. Fyfan vad snyggt dör typ
 
2, Ha hög musik helst i högtalarna men om ni är ute och springer sätt i hörlurarna i öronen och höj volymen till högsta och sätt på en peppig låt som man blir glad av så blir ni så mycket mer taggad och vill bara förtsätta att få snygg kropp ;)
 
3, Vet ni? ni som tror att ni kan träna utan att äta och ändå få snygg kropp så kommer ni aldrig nå erat mål. Man måste äta ordenligt med mat, helst talriksmodellen så du får det du behöver ha för din kropp. Du behöver eniger för att du ska kunna bränna dem och göra dem till muskler så tänk på det, ät alltid något innan du tränar eller se till att du fått i dig tillräkligt den dagen. 
 
4, Håll igång och träna minst en gång i veckan, annars kommer din kropp vänja sig vid att vila hela tiden och därför kommer det vara jätte jobbigt att träna när du ska komma igång med träningen igen. Så försök hålla en viss rutin och bestäm hur många gånger du ska träna i veckan och vad du ska träna så kommer du komma igång och tillslut tycka att det är riktigt skönt att träna. 
 
5, Det viktigaste är ju då att ha ett stort leende på läpparna och humöret på topp. Du måste vara posetiv och tänka "fan vad kul det ska bli att träna och tänk vilken kropp jag kommer att få" istället för att tänka typ " åh vad jobbigt att träna kommer aldrig orka springa så långt" TÄNK POSETIVT. Du vet väl att du börjar träna som mest när du vill ge upp. Så tänk när du vill bara slute göra sitapps för du inte orkar mer så fortsätt för det är då du kommer få riktiga muskler. 
 
Hoppas det här hjälpte er lite på eran träning hemma, om ni har några frågor om det här eller träning eller något annat så komentera gärna! Puss puss! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Har du några tips hur man ska träna om man tränar hemma?
Skulle inte du kunna lägga upp ett inlägg när du visar hur du sminkar dig?
Hur kan du må så bra om du förlorat många nära?
Har du någon pojkvän om inte skulle du vilja ha?
Din blogg är grymt bra! kram

2013-01-15 @ 22:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0