<3

London var verkligen helt underbart, alla som inte varit där borde verkligen åka dit på en weekend eller något. Det var så himla mysigt, alla var så glada, framåt och snälla, ex när vi skulle hem skulle jag och min kompis Tuva upp för trapporna med jätte tunga väskor och då är det två olika killar som hjälper oss upp med väskan liksom. Alla i affärerna vill verkligen hjälpa till osv.. Vill bara tillbaka dit nu! 
 
Men iallafall när vi kom dit åkte vi tåg från flygplatsen till hotelet, vi bodde på ett hotel som hette Holiday in. Jätte fint hotel, 4 sjärnigt så det var nice och med starbuks precis över gatan. Så vi gick och tog en starbucks och sedan ut för att shoppa! Hela shoppingen var som ett himmelrike, blir så glad när jag tänker på det. 
Hade även otroligt roligt, har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde de dagarna jag var där. Har även aldrig shoppat för så mycket pengar på sån liten tid heller, shoppade för kring 10 000 så har 4 000 kvar vilket är jätte bra enligt mig. Ni ska få se sedan vad jag shoppade. Älskar verkligen att shoppa, blir så glad varje gång jag köper något asså åååh ingen fattar känslan :D 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0